Ja w sobotę muszę przyjechać do Wrocka, pozałatwiać sprawy na uczelni i wracam jakoś z wieczora, a że mam daleko to w niedzielę mnie nie będzie. Jednak gdyby ktoś miał chwilę w sobotę to możemy się zjechać na mini spocik
Postaram się przyjechać , zapoznać się w końcu, tylko pracę o 14 kończę a trzeba się ogarnąć, i dojechać, wiec mogę nie zdążyć na 16 dlatego jako rezerwowy jestem ;p
1. Danielo + kolega 2. Major 3. Pablositos + dziewczyna 4. Gerwazy + Daga + dwie osoby towarzyszące 5. krasusek 6. maik0000+Paulina 7. Wikol + Malwina
Mam dziwne wrażenie że o kimś zapomniałem :< Jak tak to proszę poprawić mnie I zdjęcia niebawem. Pablositos, przepraszam że nie zrobiliśmy grupowego zdjęcia jeszcze jak byłeś, ale po prostu mi wypadło to z głowy. Mam nadzieję że Wam się jakoś podobało, i szkoda że nie pojechaliście dalej z nami. Może następnym razem coś się wymyśli
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Wrzucam dwa zdjęcia ze spotu, spoty coltmanii wyglądają tak : (na pierwszym zdjeciu brakuje jeszcze jedynego colta który dzis podjechał) Zdjęcie zrobiliśmy już na koniec niestety.. a na drugim zdjęciu tak jak wyglądał spot po drugiej stronie parkingu, konkurencyjne forum coltmania dwa
Coltmania na dolnym śląsku. Coltów masa
hihihi
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Było spoko,tylko pogoda nie dopisała.Mam nadzieje ze następnym razem więcej coltóf zwita :p.A i czekam na tego grilla mam tez kilka filmików jak kaleczę te gokarty,jak mi sie uda to wrzucę