Moderator: Organizator zlotu
macieekg napisał(a):Ode mnie poszło dzisiaj.
a jak bardzo będzie kameralnie, przekonamy się już za 2 tygodnie z wąsem. Termin wpłat:eddie19 napisał(a):Znaczy się będzie...kameralnie
gandzia07 napisał(a):może nawet bardzo. z tego co z Basią rozmawiałem, przynajmniej 10 osób z tych, co się zapisało, nie przyjedzie. nawet nie mają, nie wiem, odwagi, czy jak to nazwać, napisać na forum, że nie, nie będzie ich. zostawiam to bez komentarza. mam wrażenie, że coś na coltmanii się kończy.... ale!!! jak coś umiera, to przyroda nie znosi próżni. urodzi się coś nowego. zlot 15sty i tak się odbędzie, 16sty także. choćby prywatnie na moim gruncie. Ty eddie19 już masz miejsce zaklepane
Wariacie, 280 zeta za dwa noclegi w kurorcie wschodniej Polski, gdzie pół kraju przyjeżdża?? Żyje się raz, za rok, to może bedzie pół roku po końcu świata...Do Torunia po Ciebie nie przyjadę, ale z Warszawy mogę Cię odebrać, bo może tak być, że pojadę porwać Szefową, bo co to za zlot bez naszej Wiwi.....przez Schizo » dzisiaj, o 02:23 Ja chcialem w tym roku dotrzeć ale niestety finanse mnie pokonały. Miałem pilny i poważny remont do zrobienia, którego jakbym nie zrobił to mocno by to mogło wplynąć na zdrowie moje i domowników. Tak więc w tym roku niestety odpuścilem ze zdrowego rozsądku W przyszłym roku będę nadal płacił za to raty ale zdążę trochę odetchnąć finansowo.
Tym, którzy będą, oczywiście życzę dobrej zabawy
gandzia07 napisał(a): bo może tak być, że pojadę porwać Szefową, bo co to za zlot bez naszej Wiwi.....
Powrót do XV ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2024
Użytkownicy przeglądający ten dział: CommonCrawl [Bot] i 0 gości