Wszyscy się żalą że zlotu nie ma a tam drzwi otwarte...
weźcie się ludzie w garść i dalej

Moderator: Organizator zlotu

Szczerze to myślę o tym..tomchuck napisał(a):Kto jedzie na zlot mitsumaniaków?
Wszyscy się żalą że zlotu nie ma a tam drzwi otwarte...
weźcie się ludzie w garść i dalej

się znajdzie?

)

wiewiórka napisał(a):Jak się zgodzicie, to chętnie dołączę do ekipy jako piąta, jeśli już macie 4 osoby)

:p

Nikt oprócz 4 osób? Trudno, pojedziemy we czwórkę, weźmiemy domek i będziemy się świetnie bawić.

Jesteśmy wszyscy Mitsumaniakami wiec zaproszenie jest do wszystkich Mitsumaniaków niezależnie od tego czy ktoś jest jeszcze w Coltmanii czy Galant Crew czy też innej grupie.
Zlot jest organizowany pod szyldem Mitsumaniaków i chciałbym aby tak pozostało. Mam przykre doświadczenie z organizacją z inna grupą bo jak sie potem okazało zamiast Sotkania Miłośników Mitsubishi był I Zlot Mitsufana o czym dowiedziałem się potem z ich forum, pomimo, że byłem Mitsufanem to jednak zabolało. Dlatego prosiłbym aby nie przypisywać sobie "zasług" i traktować to jako Zlot Mitsumaniaków a nie Zlot Coltmanii. Ogólnie przecież i tak wszyscy mamy te same preferencje - trzy diamenty.
Co do zapisu w rezerwacji jak zapiszecie ferajna z Coltmani to nikt sie raczej nie obrazi, ale najlepiej jest aby rezerwacji dokonała jedna osoba swoimn nickiem abym mógł kogoś konkretnego okrzyczeć w razie czego.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości