| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

ozzy89 napisał(a):Witaj, ładny czarny Coltpokaż więcej zdjęć
hehe, widać, że w Austrii dopiero się uczą sprzedaży aut Polakom, muszą się jeszcze podszkolić od naszych handlarzy
wsadź mu zegarki od EVO IV-VI
też są niebieskie
Filoniasty napisał(a):Witaj, Mystek ma na sprzedaż zegary w kolorze niebieskim, rozejrzyj się po forum

lalala napisał(a):fajny ten twój colcik, a co do tarcz zegarów to spójrz może tu: http://motoallegro.pl/biale-tarcze-zega ... 68508.html

lalala napisał(a):Mam pomysł. Kup same tarcze zegarów, a ewentualnie, wskazówki wszystkie oklej:)

Ra4al napisał(a):lalala napisał(a):Mam pomysł. Kup same tarcze zegarów, a ewentualnie, wskazówki wszystkie oklej:)
Zamiast oklejać to lepiej pomalować je farbką fluorescencyjną, będzie można wtedy dobrać dowolny kolor tychże wskazówek i jak tylko zrobisz to na spokojnie to efekt będzie na prawdę zadowalający.

Tekaj napisał(a):Ra4al napisał(a):lalala napisał(a):Mam pomysł. Kup same tarcze zegarów, a ewentualnie, wskazówki wszystkie oklej:)
Zamiast oklejać to lepiej pomalować je farbką fluorescencyjną, będzie można wtedy dobrać dowolny kolor tychże wskazówek i jak tylko zrobisz to na spokojnie to efekt będzie na prawdę zadowalający.
Ja polecam zrobić to dobrym markerem permanentnym. Sam wykonałem taką operację wskazówki wyglądają jak fabryczne.
A swoją drogą da się kupić same tarcze do Colta? Bo widziałem, ale tylko białe.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości