Nazywam się Michał i rezyduję w stolicy Wielkopolski, mianowicie w Poznaniu. Jestem szczęśliwym posiadaczem Mitsubishi Colt CZT z 2006 roku. Kupiłem go całkiem niedawno bo jakieś 4 dni temu od członka tego forum - Kojomedal z Częstochowy
Przyznam się szczerze, że jeszcze 2 tygodnie temu w ogóle nie myślałem o zmianie auta na właśnie taki model i zupełnie przez przypadek znalazłem aukcję na allegro szukając autka o małej pojemności i stosunkowo niskim przebiegu
Co do samego auta to cieszę się, że trafiłem na tak zadbany egzemplarz. Powiem szczerze, że poprzedni właściciel (Marcin z Częstochowy) dbał o nie tak jak ja dbam o moją żonę
Oprócz fascynacji małymi i szybkimi samochodami, jestem również wielkim fanem motocykli i podróży motocyklowych. Ujeżdżam Yamahę FZ1S z 2006 roku - wersja podobnie jak Colt CZT wyposażona jest w silnik 150 konny. Różnica pomiędzy dwoma pojazdami polega na ich wadze. Colt waży 1145kg, natomiast Yamaszka nieco ponad 200kg
Pracuję w firmie motocyklowej Powerbike S.A. która jest importerem i dystrybutorem akcesoriów motocyklowych. Zajmuję się tam szeroko rozumianym marketingiem. Jeśli, którykolwiek z użytkowników forum potrzebowałby fachowej porady lub akcesoriów motocyklowych to służę pomocą. Mam za sobą cały sztab specjalistów począwszy od mechaniki, a na odzieży kończąc.
To tyle bo chyba się trochę rozpisałem. Mam nadzieję, że powitanie spełnia warunki regulaminowe

Miło mi, że przynajmniej druga CZT-ka bujać się będzie po Pyrogrodzie. Mam podobne zainteresowania co Ty, jak zobaczysz na mieście czerwoną Miśkę w paski, to pewno będę ja za kółkiem. Moją Miśkę kupiłem w AutoWache; serwisowałem ją przez 3 lata u nich, teraz tylko jeżdżę 1 raz w roku na kontrolę lakieru(gwarancja), resztę sam robię, bom mechanik