Tovija napisał(a):Klejowi wyszło chyba 154 koni o ile dobrze pamiętam. Tylko czy to było przed czy po modach ? Ponoć Miveci nie trzymają mocy (tak tylko slyszalem - specem nie jestem).
Tak było. Po modach Kleju napisał, że coś koło 160 KM.
| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |
Tovija napisał(a):Klejowi wyszło chyba 154 koni o ile dobrze pamiętam. Tylko czy to było przed czy po modach ? Ponoć Miveci nie trzymają mocy (tak tylko slyszalem - specem nie jestem).

brccrx napisał(a):Przód jest tylko -35
Tył Seria, robione pod 15"-ki a 1-szy raz założyłem 17"-ki i faktycznie tył przydało by się położyć z powrotem jakby te felgi były na stale.
k1n0 napisał(a):Na tych czarnych felgach to poprostu kosmos

brccrx napisał(a):k1n0 napisał(a):Na tych czarnych felgach to poprostu kosmos
Taka mala pokazówka, nie założę większych niż 15", ale wyglada dobrze i tylko zawias obnizyc nie?

k1n0 napisał(a):brccrx napisał(a):k1n0 napisał(a):Na tych czarnych felgach to poprostu kosmos
Taka mala pokazówka, nie założę większych niż 15", ale wyglada dobrze i tylko zawias obnizyc nie?
Sprzedaj mi te felgi
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość