| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |
ozzy89 napisał(a):Onyx napisał(a):W każdym razie stawiam bardziej na 4 drzwi i coś nowszego do Protona.
a może Lancer ?
rosomak1983 napisał(a):CBO only
Pytanie tylko: W protonie na bokach zderzaka są takie zaślepki. Czy myślicie, że powietrze ciagnięte z tamtego otworu będzie dobrze leciało na stożek?

tresorex napisał(a):musiałbyś chyba ten otwór w zderzaku połączyć jakąś rurą ze stożkiem
Bastek69 napisał(a):klej lamp sobie nagrzewnicą rozgrzej odrobinę i złapie bez silikonu. Ewentualnie później jak zaschnie to sobie wokoło objedź silikonem dla uszczelnienia.
Bastek69 napisał(a):Ta dziura o której mówisz jest na światła doświetlające zakręty. Praktycznie nie do dostania.
Bastek69 napisał(a):Powietrze pociągniesz tamtędy spokojnie do stożka, tylko musisz wyrzucić dyfuzor z dziury w ćwiartce. (ale to chyba już zrobiłeś )....
tylko takim moim zdaniem będzie to szpetnie wyglądać. Lepiej zrwzygnować z halogenów jeśli się na nich nie jeździ, lub pociągnąć tą rurę właśnie od miejsca gdzie zaczynają się te poziome żebra zderzaka na dole. tam się nie będzie rzucać w oczy a jak jest giętka rura to da radę.
ja u siebie miałem zrobiony dolot zamiast halogenu bo mi nie działały a szkoda żeby się taka dziura w zderzaku marnowała
Bastek69 napisał(a):też mam takiego patenta zrobionego z siateksem czarnym w plaster miodu .... nawet nieźle to wygląda
ślimak napisał(a):Onyx. Takie pytanie bo się już gubię w tym temacie. Ten proton na pewno na sprzedaż idzieBo nie wygląda jakby szedł. Non stop coś nowego się dzieję.
Onyx napisał(a):Wiem wiem....myślicie sobie "sprzedaje a dalej cos kombinuje z samochodem".A więc odpowiadam-ciągle biję sie z myślami

Bastek69 napisał(a):ponton pewnie teraz jest fuu błe bo Onyx felgi sprzedał

Bastek69 napisał(a):ponton pewnie teraz jest fuu błe bo Onyx felgi sprzedał
Powrót do Plymouth/Proton/Mirage
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość