Chciałem się przywitać, pozwoliłem sobie dołączyć do Coltomani bo moje autko jest całkiem podobne

jestem posiadaczem Mitsu Mirage Coupe.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników spod znaczka 3 diamentów.
Więc tak, można powiedzieć, że auto to rodzynek jakich mało, jeden właściciel od nowości mój Tato

, bardzo zadbane, głaskane, garażowane itd. Przebieg 73200mil

.
Jest to dokładnie Mitsubishi Mirage Coupe S z 1994r. czyli wersja goła i wesoła, jedynie Airbag kierowcy, Japończyk robiony na USA. Silnik 4G15 92KM na pełnym wtrysku i manualna skrzynia, waga auta 930kg czyli całkiem przyzwoite osiągi. Wnętrze jak nowe, przez 14 lat tato miał pokrowce założone

. Audio stanowi przyzwoite radio Sony na cd audio i podpięte do niego 4 fabryczne głośniki Mitsu. Koła MSW 14"x6,5" na oponkach GoodYear i Bridgestone. Jak na razie moją ingerencją było zrobienie tymczasowo krótkiego dolotu z filtrem Simota Racing, autko troszkę lepiej się zbiera i troszkę więcej pali (ok. +0,8l) ale za taki efekt dźwiękowy waarto

oraz zamontowanie centralnego i alarmu. Dodam jeszcze tylko ze od zakupu auta w 1996 roku (dwa lata odstało w garażu, przepalane od czasu do czasu) jedyną usterką był termostat. Tak to tylko filtry, oleje, rozrząd itp. Spalanie 6,2 - 8,4(akt miasto)l/100km