no i witam w klubie tylko uważaj na nasze clubowe dziewczyny bo jak Cię wezmą w oboty to nikt Cię nie pozna Jak ktoś tu wejdzie to już o własnych siłach nie wyjdzie
Bardzo fajna CJ'tka. Gratuluję zakupu i witam w klubie coltmanii. Jak dodasz alu to auto nabierze fajnego charakteru. Powodzenia w dbaniu o własne cacko.
No cóż alusków jeszcze nie ma , mam nadzieję, że na wiosnę będą. Obecne zmiany to założone czarne kołpaczki - colcik troszeczkę lepiej się prezentuje i tak zostanie na zimę (zdjęcia wówczas jak będzie dogodna pogoda na umycie - bo obecnie wstyd fotografować ). No i dziś wizyta u mechanika zmiana sondy lambda- no i przyznam, różnica odczuwalna
Coś więcej hm, to mój pierwszy samochodzik, kupiłam go w bytomskim komisie, stał tam dosyć długo z tego co wiem - ale widocznie czekał na mnie:). Silniczek 1.3 (moc tylko 75 koni) rocznik 98. Miał stosunkowo mały przebieg na swoje lata bo 121 tys. niby udokumentowane, ale nie wnikam bo wiadomo Polak wszystko potrafi - tłumacze sobie że trafił mi się taki rodzynek . Niestety brak elektrycznych szyb i lusterek, ale wynagradza mi ten brak klimatyzacja. Kółeczka malutkie bo 13, myślę może w przyszłości nad 14. Od 27 września przejechałam już nim ponad 1400 km - jedyna usterka, która została już wymieniona to sonda lambda