| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

rosomak1983 napisał(a):Mozesz tez zrobic hybryde 4g92 DOHC.
rosomak1983 napisał(a):... temat 4g92 DOHC swego czasu rozpracowałem...

Kleju napisał(a):rosomak1983 napisał(a):... temat 4g92 DOHC swego czasu rozpracowałem...
I co się z nim stało?
? tzn
?
?
A hybryda 4g92 DOHC tez w koncu zostanie odpalona w Polsce, i cóz moje cegiełka wkładu w to takze jest.
Smalcyk napisał(a): trzeba będzie go trochę odprężyć hehe

?harpagan napisał(a):Smalcyk napisał(a): trzeba będzie go trochę odprężyć hehe
Jak?
hatake20x napisał(a):No to coś mi sie wydaje że wleci turbo boost?
Smalcyk napisał(a):uszczelka odprezająca

Kleju napisał(a):Nie wiem czy to było głupie pytanie, bo twierdzisz że rozpracowałeś to teoretycznie, ale praktycznie silnik tego nie wytrzymał(panewka się przekręciła? dobrze pamiętam?)
Ale tak jak napisał Smalcyk, całe szczęście nie planuje żadnych "hybryd"(PS. I jaka hybryda 4g92 dohc? przecież taki silnik już jest w colcie, ufoq go ma seryjnie
).
Licze na twoja inwencje twórcza

rosomak1983 napisał(a):jak nie wytrzymał jak ja nie złozyłem w celu odpalenia 4g92 DOHC, a o takim przeciez rozmawiamy.

A przy okazji przetarłem szlak innym.
rosomak1983 napisał(a):...A przy okazji przetarłem szlak innym...
Jak jest "kupe" innych niewiadomych... (na które oczywiście masz filozoficzne odpowiedzi) 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości