Czekajcie bo chyba się nie rozumiemy. Świadomie kupiłem drugi taki sam komplet bo chce go dospawac do jarzma jako drugi komplet który będzie obsługiwał rękaw.
Dodatkowym problemem jest ingerencja w zwrotnicę, nie może być spawana, bo to już wątpię, że ktoś przyklepie. Może lepiej wytnij z blachy adapter z 2 mocowaniami.
Witajcie po długiej przerwie, mały a może duzy update dla mojej cejotki. Otóz idzie niestety na sprzedaż i specyfikacja wyladuje zaraz na giełdzie.
Plany życiowe się zmieniły, poza tym szukam czegoś awd i kombi
Niestety nie mam czasu ani siły na montowanie awd te sprzedam osobno. Chciałbym żeby poszedł w dobre ręce. Podłużnice są w pełni zrobione, konserwa jest. Podłogę trzbea by podłatać pod kierowcą, ale nie ma tragedii. Słaby rozrusznik ale mam po swapie kilka
Samochód ponownie wystawiony z całym gruzem aftermarketem, dokladkami itp i pudłami z częściami zapasowymi, za 3500zl, napędy do wzięcia za 3000zl, oczywiście idzie info na dziale giełda.
Colt został sprzedany, temat do zamknięcia, dodam tylko że zostaje w rodzinie i pozdrawiam coltmaniaczkę! Lepiej trafić nie mógł! PS. Kupuję Alfę, serio