1 - W dziale SPRZEDAM mogą pisać wyłącznie osoby, które dołączą do Grupy SPRZEDAM. Zgłoszenia przyjmuje Administrator w tym temacie – LINK. 2 - Osoby udzielające się tylko w działach należących do kategorii GIEŁDA mają zakaz wystawiania nowych ogłoszeń i mogą zostać usunięte z forum. Handlarzom dziękujemy i zapraszamy do integracji z forum. 3 - Autor wątku ma obowiązek przynajmniej raz na miesiąc informować o aktualności tematu dodając nowy post. Wątki, w których po upływie miesiąca od ostatniego postu nie pojawi się żadna odpowiedź moderator ma prawo uznać za nieaktualne i przenieść do archiwum giełdy. Po sfinalizowaniu transakcji, autor tematu jest zobowiązany poinformować o jej zakończeniu w nowym poście. 4 - Zabrania się autorowi tematu zamieszczania postów nie wnoszących nic do transakcji w celu podniesienia swojego tematu w dziale częściej niż raz na tydzień. 5 - Jeżeli sprzedawane przedmioty są jednocześnie wystawione przez sprzedającego na innych portalach umożliwiających ich zakup (np. allegro.pl, tablica.pl itp), to dopuszcza się umieszczenie w temacie ogłoszenia dodatkowo link do takiej aukcji/ogłoszenia. 6 - Tytuł ogłoszenia musi zaczynać się prefixem [SPRZEDAM] / [KUPIĘ] / [ODDAM]. W przypadku długiego tytułu używając skrótu [S] / [K] / [O] oraz rzeczowo sformułowaną nazwę wraz z typem colta do którego przedmiot się odnosi. 7 - W każdym zakładanym temacie należy obowiązkowo umieścić bezpośrednio wyświetlające się zdjęcie sprzedawanego przedmiotu oraz jego cenę. 8 - Zabrania się zatajania wad lub uszkodzeń sprzedawanych przedmiotów. 9 - Każdy sprzedawany przedmiot musi być dokładnie opisany z uwzględnieniem stanu zużycia oraz ewentualnych uszkodzeń. 10 - W przypadku niespełnienia powyższych wymagań, moderator ma prawo przenieść taki wątek do działu Kosz/Archiwum.
Witam sprzedam Mitsubishi lancera 1.6 113km 1994 automat brak 1i 2 biegu w całości lub na cześcii w całości 1000zł brak zdjęć bo nie mogę wstawić poprzez imgur zdjęcia mogę wysłać na numer telefonu zainteresowanym
Zdjęcia muszą być i nie ma przebacz. Podaj mi linki do zdjęć, pomogę, chociaż, jeśli ja umiem wstawiać poprzez imgur.com, to tym bardziej Wy młodzi Brak odzewu i temat leci do kosza
Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci (Wisława Szymborska)
Na PW wyjaśnij mi dlaczego nie możesz. Nie potrafisz? To prześlij mi je na maila, przynajmniej ze 3 zdjęcia. Wstawię Ci przez imgur. basiacwiek@poczta.onet.pl
Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci (Wisława Szymborska)