Przejdź do zawartości

Strona główna forum ‹ Nasze auta ‹ CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4A
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj
    • Regulamin • • • FAQ

niebieske rajdowe Malibu - CA0 1.6 - pasulsky

Modele produkowane na przełomie 1992 - 1996 roku.

Postprzez pasulsky » 7 lut 2019, o 23:24

Dzięki za słowa wsparcia. Moje myśli o sprzedaży Colta miały małe poparcie w tym, że od jakiegoś czasu (przed stłuczką) myślałem o przesiadce na coś większego. Jednak strasznie lubię swojego Colta, miałem i mam co do niego sporo planów, więc po czasie jednak przemyślałem sprawę i raczej go zostawię. Jak się dobrze wszystko ułoży to po prostu kupię drugie auto, a tego mimo wszystko sobie zostawię i będę dopieszczał :)

Co do części to już się parę osób z forum odezwało do mnie za co bardzo dziękuję. Muszę tylko znaleźć czas na przejrzenie wszystkiego i ogarnięciu logistycznie sprowadzenia tych części do siebie :mrgreen:
MOJE NIEBIESKIE MALIBU
Obrazek
pasulsky

Dostał piw: 15
Auto: Colt CA0 'Malibu' 4G92
Województwo: Łódzkie

Postprzez pasulsky » 19 lut 2019, o 01:25

Części do Colta coraz więcej... :taniec: W ubiegłym tygodniu miałem służbowy wyjazd do Poznania, busem, dlatego nie mogłem odmówić sobie wizyty u Danielo :mrgreen: Po nocnym zwiedzaniu garaży odjechałem z nową maską, reflektorami, zbiorniczkiem wyrównawczym płynu chłodniczego, podsufitką (nareszcie!) i paroma innymi elementami wnętrza. Wielkie dzięki! :ok:
Teraz do szczęścia brakuje mi jeszcze przedniego zderzaka i pasa przedniego, ale te już mam upolowane :mrgreen:

Mimo, że nie zacząłem jeszcze nawet składania Colcika, to w sobotę kupiłem sobie do niego nowe kapcie :mrgreen: Od dłuższego czasu planowałem przesiąść się na 16'tki, więc gdy trafiły się całkiem ładne koła na lato w dobrej cenie, to nie potrafiłem sobie odmówić :mrgreen:

Tak się prezentują "na sucho":
Obrazek

Obrazek

Mam nadzieję że ładnie podpasują do samochodu :mrgreen:
MOJE NIEBIESKIE MALIBU
Obrazek
pasulsky

Postprzez Alkanick » 19 lut 2019, o 22:09

O proszę, przygoda zaczęła się szybciej niż myślałem. Podoba mi się takie podejście :)
Obrazek Obrazek
Alkanick
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 134
Auto: Colt CA5A
Województwo: Śląskie

Postprzez pasulsky » 20 lut 2019, o 01:37

Bo pierwszego posta o stłuczce napisałem gdy już wróciła motywacja ;) Patrząc pod kątem tego, ile czasu minęło od zdarzenia, bardzo mozolnie mi to idzie. Ale masz rację, też nie spodziewałem się, że już teraz zacznę kupować części. Gdyby nie zbieg okoliczności z wyjazdem busem do Poznania, mogłoby to jeszcze potrwać :mrgreen:
MOJE NIEBIESKIE MALIBU
Obrazek
pasulsky

Poprzednia strona

Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4A

Powrót do Strona główna forum