W głowie powstał plan zamiany kombi (GF) na sedana (GC) ,który będzie już dbany,pieszczony ,zero tarzania w błocie ,ganiania przez krzaki itp

Kolega subarowicz z mego miasta wystawił swą perełkę na sprzedaż ,bo mu sie dwie Toyoty GT86 pojawiły i GC szukał dobrego domu i oto szczęśliwym trafem zdążyłem ja kupić

Dane:
Impreza 2.0 125KM,1999r i teraz UWAGA sprowadzona 2 lata temu z przelotem 94 tys km ,ja ja kupiłem 1 maja 2017r jako 18 latka z przelotem 119 tys km

Ori blachy,ori szyby , zero rudej ,zero przygód,auto po prostu zdrowiutkie jak ryba

Plany co do niej i co do tej pory:
Zrobione:
- zamiana alu 14" na 15" (które miałem w GF ,ale zmiana koloru na czarne),
- żaróweczki Philips (bardzo duża różnica na plus )
Będzie:
- wizualnie na GT,czyli maska z kurnikiem, progi.
- stołki od GT ( w sumie to najbliższy zakup,bo róznica jest kolosalna w pozycji i wygodzie ,a stoją za fajna cenę na forum

- wydech robiony w kierunku wydobycia bulgotu,czyli przeróbka kolektora i koncowy inny,
- audio ( odseparowany zestaw Hertz DSK 165 , wzmacniacz Blaupunkt plus skrzynka 300RMS/500Max już czeka)
- felga ori z GT - ale parcia nie mam ,bo wołają jak za zboże ,a na tych 15" mam w świetnym stanie Micheliny Piloty.
Na jednej z fotek z żonowozem ,czyli powodem dla,którego jestem tez i tutaj,bo szukając Colta zawitałem na forum ,a po kupnie to tym bardziej , CJ0 był zaplanowanym kupnem , miało być CJ0 i tyle ,zona niepisząca na forach ,to jestem ja

A na pierwszej fotce typowe życie poprzedniego świniacza