Chodziło mi o uchwycenie powłoki lakierniczej 
Chodziło mi o uchwycenie powłoki lakierniczej 

Złote mi się znudziły więc na ten sezon "pełna żałoba" 

Z tej okazji była mini sesja 

Niestety musiałem go sprzedać... Także 2 pożegnalne na otarcie łez... 

przez ten czas była Corolla E12 1,6. Powiem Wam, że mega pozytywnie zaskoczył mnie ten ogryzek
świetnie mi się tym jeździło po mieście. Tak wyglądał jak go kupiłem a tak jak sprzedałem go kumplowi (żadnych ogłoszeń nie wystawiałem). 

Oczywiście po przygodzie ale bez tragedii. Wylicytowałem go za 1800$
Troszkę go zmodyfikowałem
W październiku go sprzedałem starszemu gościowi (znajomy znajomego, również żadnego ogłoszenia nie dawałem). Męczył mnie mocno o sprzedaż.

maksymalna wersja wyposażeniowa na rynek szwajcarski, mega zdrowa sztuka, grama rdzy nie ma na nim i ma 150 tys przelotu co potwierdziłem dzwoniąc do ASO w Lugano (w 2012 r. miał 78 tys.km).

macieekg napisał(a):
Nie jest to demon szybkości, ale ten silnik jest bardzo fajnie zrównoważony. Pasuje do tej budy.

macieekg napisał(a):
Co do naklejek, to może ta sama limitowana wersja Valentino Rossi

ledziu napisał(a):macieekg napisał(a):
Co do naklejek, to może ta sama limitowana wersja Valentino Rossi
A ja myślałem że jest tam rysa![]()
W is300 jest jeszcze jeden mod czyli oprócz guziczka pwr w skrzyni b.pod dekielkiem znajduje się pokrętełko które podobno wpływa na szybkość zmiany biegów. Odpowiada za ciśnienie oleju. Oczywiście wykonałem ten mod i... serce mówiło "jesteś kozak" a rozum hmmm "kto wie"...![]()
pomyślałbym też o sposobie na trc bo trzyma łape na wszystkim a jest lsd więc aż głupio.

Alkanick napisał(a):Kurczę tego IS-a Ci zazdroszczę
można żyć 
Pod koniec miesiąca lakier powinien wyglądać zdecydowanie lepiej za sprawą polerki. Ostatnie serwisy: regeneracja zacisków z tylu, wymiana przednich łożysk, wymiana górnych i dolnych sworzni. Wpadł na pokład dość rzadko spotykany zderzak z wersji TTE
także przód zaczaił odróżniać sie od typowego Sportcrossa 

Koło też niczego sobie 

3 etapowa korekta i stary lakier nabrał blasku 

Użytkownicy przeglądający ten dział: CommonCrawl [Bot] i 0 gości