Uwaga!

Forum wzbogacone o nową funkcjonalność!
Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie:
Klubowicze i ich auta

Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość.

Schizo

Strunczez Colcik CZ5 1.1 (Motion)

Modele produkowane od 2002 roku do teraz.

Postprzez strunczez » środa, 12 maja 2010, 16:45

magik napisał(a):Pytałem o producenta opon, a nie o to jakie są. też mam identyczny rozmiar w czt. Moje powoli się kończą więc szukam czegoś innego niż GoodYear F1. Może ciut szersze 215/40/16.
Mój ma 6 pp - dwie czołowe, dwie boczne i dwie kurtyny, więc stąd pytałem.
A mnie szlag trafia z automatem od wycieraczek... never again!

A więc opony to Bridgestone Turanza (o dziwo Made in Poland) mimo ze samochód przywieziony z Austri ;]

Tez mam 6 pp - nie zauważyłem wcześniej bocznych :D.

Moze masz coś nie tak z tym automatem? Może uszczelka silikonowa pod czujnikiem deszczu jest do wymiany?
Ostatnio edytowano środa, 12 maja 2010, 16:48 przez strunczez, łącznie edytowano 1 raz
strunczez
Klubowicz CZx
Klubowicz CZx

Postprzez krzysiek558 » czwartek, 20 maja 2010, 23:28

Witam serdecznie kolejnego posiadacza CZ
Obrazek
krzysiek558
Klubowicz CZx
Klubowicz CZx

Postprzez Terminus » piątek, 21 maja 2010, 07:03

strunczez napisał(a):A więc opony to Bridgestone Turanza (o dziwo Made in Poland) mimo ze samochód przywieziony z Austri ;]

Spoko, jak odkręciłem tylną lampę to tam też stoi napisane Made in Poland, ciekawe na czym jeszcze. Mechanik mi ostatni opowiadał że robili Porsche Cayene i na półosiach stało nabite Made in Poland...
Jest dobrze, będzie dobrzej!
Z każdą chwilą rośnie liczba tych co mogą mnie cmoknąć, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik - od 1993r.
Matematyka: prowadzenie samochodu to rozwiązywanie nieograniczonej ilości zadań w czasie rzeczywistym.
Prowokacja to sens życia...
Terminus
Moderator
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do CZ0-CZ3-CZ5,CZT, CZC oraz Z00-Z30-Z50