mam na imię Krzysiek, pochodzę z okolic Ustronia na Śląsku. Jestem właścicielem Mitsubishi Colt-a CZ3 o pojemności 1.1 z 2007 roku. Samochód został przywieziony z Niemczech z przebiegiem 28 tyś obecnie na liczniku jest 63 tysiące. Samochód spisuje się rewelacyjnie Na okres letni mam 17sto calowe felgi firmy RH, na których założone są opony – FALKEN 195/45 co daje delikatny naciąg opony. Z tego faktu, że sezon zimowy nadchodzi obecnie stoi na 14stkach z oponami PIRELLI CARVING. Seryjne radio zostało zastąpione radiem firmy ALPINE iDA-X311 z zielonym podświetleniem by ładnie komponowało się z podświetleniem zegarów i deski rozdzielczej. Oryginalny fotel został wymontowany a w jego miejsce założyłem fotel kubełkowy MIRCO S2000 z wychawtowanym znaczkiem mitsubishi. Fotel jest bardzo wygodny do jazdy na co dzień jak i w długie trasy. Do colt-a posiadam jeszcze nie założone sprężyny MTS-a które obniżą go o ok. 35mm a zarazem utwardzą. Po niżej zamieszczam fotki colta

A jeśli bd zgrzyty to będziemy się nimi później martwić
Chyba dość ryzykowane rozwiązanie szczególnie biorąc pod uwage bezpieczeństwo przy jakimś wypadku? Żeby nie było tak że fotel z szynami odleci razem