Na tę chwilę mogę napisać, ze Colt mi się coraz bardziej podoba, to co do tej pory zrobiłem to:
- Zakup radia JVC KD-R35
- Maty wyciszające
- Zakup felg 14 cali i opon BF Goodrich
Chcę jeszcze zrobić:
- Zakup głośników Hifonics TX6.2c i montaż z przodu w drzwiach
- Konserwacja podwozia
Auto ma chyba najbogatsze wyposażenie, bo nie wiem co jeszcze można w takim aucie znaleźć. Klimatyzacja, elektryczne szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, elektryczny szyberdach, abs, światła przeciwmgłowe przód i tył, podłokietnik, silnik 1.6, obrotomierz i to czego szukałem - automat
Chciałbym też zrobić podłogę w bagażniku, żeby była równa i z płyty MDF, przez co koło zapasowe będę musiał wymienić na wąską dojazdówkę.
Przebieg auta jest niewielki, bo 105000km (rozrząd zrobiony przy 89000km - wszystko potwierdzone telefonicznie w serwisie obsługującym) i raczej nie będzie rósł za szybko, bo na co dzień jeżdżę motocyklem - we Wrocławiu jest to optymalny środek komunikacji, bo żeby przejechać miasto a do pracy mam 12km potrzebuję autem 45-60 minut a motocyklem (maxi-skuterem) jadę 20-25 minut
Auto oddałem do testów i na przegląd do Jetronic-a (jeśli ktoś jest z Wrocławia to powinien znać, bo na przeglądy tam się jeździ albo nowym autem albo w idealnym stanie). Po całym zabiegu usłyszałem, że oprócz żarówki postojowej, która jest spalona nie ma absolutnie się do czego doczepić

Amortyzatory 78-80%, zawieszenie, hamulce, silnik, stan karoserii, lakieru w stanie idealnym - i mam nadzieję, że moje pierwsze Japońskie auto będzie taki stan utrzymywać i pracować na swoją renomę.
Dzisiaj zamontowałem już tablice rejestracyjne, od jutra mam ubezpieczenie więc zorbię zdjęcia i wrzucę na forum