| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

reaper napisał(a):jezde jak najbardzeiej. może fakt i ne za wygodne bo są na sztywno ale tzeba sie przezwyczaić a są znacznie bezpieczniejsze i znacznie lepiej trzeymają od tych seryjnych pasów

reaper napisał(a):tylne chlapacze z mx-3 w kol.

Jeździłem jakiś czas na zesatwie Bimarco Expert plus pasy Schroth'a i owszem może nie jest to za wygodne rozwiązanie na miasto ( można zawsze zastosować napinacz choć osobiście jeździłem w nich bez napinacza) ale za to znacznie poprawiają bezpieczeństwo, na w/w zestawie miałem dzwona ( chłopina wymusił pierwszeństwo), w efekcie ja wyszłem bez szwanku a kumpel który siedział obok w normalnych pasach pojechał do szpitala ze wstrząsem mózgu i siniakami od seryjenego pasa. Co do samego autka to gratuluje nakładu pracy przy nim bo bardzo ładnie się prezentuje.misiekwwl napisał(a):to chyba niezbyt wygodne i bezpikeczne w ruchy ulicznym

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość