P.S. Fajnie colcik wygląda na tych czarnych felgach
| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

kuberson napisał(a):A czy gumy stabilizatora też oni ogarniają? Do nich jest się ciężko dostać i jak już wymieniać można by wsadzić te z poli
P.S. Fajnie colcik wygląda na tych czarnych felgach

Swimm napisał(a):Następnym pomysłem do wyhamowania tego wszystkiego jest większy komplet zacisków, tarcz, przewodów i klocków.
Ten temat zajmie trochę więcej czasu ze względu na kilka pomysłów i zmniejszenie kosztów do rozsądnej sumy.
Przy obecnym zestawie nie jest źle, choć przy większych prędkościach 140-160 zaczyna to wszystko nie dawać rady.
Plany choć wiem, że już kilka projektów lata założenie i upchnięcie do felg:zima śr. wew. 310mm, lato 330m
-ustale i sprawdzę wymiar między jarzmem i tarczą.
Zakladając tarczę 276 liczę, że upakuję to do felgi zimowej. Zacisk, to następna ciężka spr. co do wyboru.Zdecydować się na te od GTI i iść na łatwizne, czy od Eclipsy / lancera, a może od EVO.Wszystko sprawa dostępności i kosztów jak wcześniej pisałem.

r888 napisał(a):heble z sigmy 24V popraw mnie harp jesli gadam glupoty ale wtedy felgi 15"+

"laczniki dolotu" to do 2 barow starczaja bardziej meskich nie znalazles ?

![:] :]](http://coltmania.pl/images/smiles/kwadr.gif)

Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości