YoPiciowy napisał(a):Tov, przecież te srebrne to są felgi na których Cyborg przyjechał z Anglii i są założone na zimę, bo Blitzy źle tolerują mróz

wykasujcie moje 2 ostatnie posty

| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |
YoPiciowy napisał(a):Tov, przecież te srebrne to są felgi na których Cyborg przyjechał z Anglii i są założone na zimę, bo Blitzy źle tolerują mróz

YoPiciowy napisał(a):...bo Blitzy źle tolerują mróz...
YoPiciowy napisał(a):...A swoją drogą, Kleju, na wiosnę szukaj 16"

tresorex napisał(a):Kleju, cyborga postawiłeś na kobyłkach na czy jak? Podobno jak tak stawiano maluchy na zimę to karoseria tak się krzywiła że nie dało się zamknąć/otworzyć drzwipilnuj u siebie

Bastek69 napisał(a):no i w końcu wrócił Cyborg do modzenia
Kleju ta Twoja jest z GTO tak jak moja niby a u mnie jest komplet podciśnień... ja się muszę biadolić z zapętlaniem egr a Ty masz już wsio na dłoni
czego będziesz używać do wyczyszczenia nagaru i odnowienia z zewnątrz?

tresorex napisał(a):Wiosna pełną gębą a Cyborg nadal śpi??
albo robi 4g92 TurboMivec'a
)

mystek napisał(a):ni czuja, remontuje dom czy coś jak dla mnie, a Mirage ma się, jak się miał, czyli dobrze

Kleju napisał(a):mystek napisał(a):ni czuja, remontuje dom czy coś jak dla mnie, a Mirage ma się, jak się miał, czyli dobrze
Lepiej bym tego nie ująłSą sprawy ważne i ważniejsze
Auto śmiga, jakoś w przeciągu dwóch tygodniu coś się ruszy w temacie
Ale to raczej zmiany "kosmetyczne" niż jakaś większa afera
Ja już miałem swoje 5min
![]()
Ostatnio przeczytałem jeszcze raz mój cały temat, to aż się łezka w oku zakręciła... Tak fajnie było składać wszystko do "kupy", kupować graty, szukać po świecie części, czekać na przesyłkę itd. A teraz zostało tylko nudne jeżdżenie, a fuj![]()
![]()
I co cisza
Jakoś mi się wierzyć nie chce ?

Kleju napisał(a):Hehe z tym jest śmieszna sytuacja. Jeden koleś z innego forum napisał, że rezerwuje felgi. To mu odpisałem że nie robię takich rezerwacji bez zaliczki. Wpłacił mi na konto jakoś na początku kwietnia 200zł, powiedział że max do 11 kwietnia się odezwie i kupi (z Wrocławia jest), bo 10-tego ma wypłatę. Dzisiaj mamy 22.04 i cisza w temacie...
Ale nic na siłePrzekulam się jeszcze sezon na tych felgach, chyba że będzie coś ciekawego do kupienia
Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość