| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

Matejo napisał(a):z tym co gadałem kiedyś z kartomaniakiem. to mówił że te ori plecionki szybko się orzepalają ponieważ są ciągle napięte przez to że jest tam mało miejsca , i lepiej będzie wziasć kawałem rurki z jednej i drugiej i mniejszą plecionke wstawić

Kleju napisał(a):A jak ta listwa? Da radę coś z niej zrobić
Bastek69 napisał(a):z powodzeniem możesz też zastąpić plecionkę kawałkiem rury... ja mam u siebie tak zrobione na sztywno i jakoś nie zauważylem żadnego przenoszenia drgań na budę. W końcu wieszaki są z dość miękkiej gumy i dobrze amortyzują ruchy wydechu.

Matejo napisał(a):a wczoraj wieczorem przyszłedł dodatek w postaci płaskich kierunkowskazów bocznych (jak u Kleja w Mirage i u kogoś jeszcze na forum)
do Colta w związku że obecnie stoi u blacharza jak dostane go po robocie zalożę i zrobie fotki.
dziś też może odbiorę boczki drzwi od Reapera bo obszywał mi nowym materiałem to też się pochwalę.
pzdr

Kleju napisał(a):A gdzie w tym boczku jest otwór na klamke??

Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość