| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

Brovvvar napisał(a):fajny bolid sie szykuje w takim razie, moze silnik z jakiegos jednoślada mu upchaj ,to by byl gokart
wybierałem między 125p z V8 od BMW lub 126p z silnikiem motocyklowym... taniej wyjdzie maluch, silnik powiedzmy że już mam, leży u sąsiada z CBR900RR coś koło 130KM, trza go tylko zapłacić 

az sie wierzyc nie chce... Twoj styl twój styl...

?? 
Edgar napisał(a):ozzy89 napisał(a):już chcę maj i Kamień Sląski, żeby zobaczyć na żywo jak się zbiera
heh też nie mogę się doczekaćale najprawdopodobniej już 21 kwietnia na bemowie będzie pierwszy start
krzychu0212 napisał(a):W jaką moc chcesz celować ? Bo teraz pewnie wyjdzie coś ok 160 +/- 5. Dalej będziesz go dłubał ?
trudne pytanie, na aktualnym setupie po strojeniu powinno wyskoczyć koło 160-170KM, a potem zbieranie kasy na wałki, sprężynki i talerzyki- chciałbym złamać granicę 200KM w NA i w sumie poza wałkami już nic nie da się dłubnąć, bo o ITB nie ma w ogóle mowy, większych modów już raczej nie przewiduję, gdyż w okolicach marca ruszam z całkowicie nowym projektem

k1n0 napisał(a):jakbym mial te 8000 to odrazu bym bral to cacko

Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość