Witam mam na imię Łukasz. Od 27 sierpnia br. jestem posiadaczem Colta. Samochód kupiłem przez łud szczęścia tak bym to określił, gdyż wybrałem się po Honde Civic V. Niestety po oględzinach stwierdziłem, że nie był wart swojej ceny... Na wszelki wypadek wziąłem nr. tel. do Pana od Colta. Zadzwoniłem umówiliśmy się i ..... odrazu urzekł mnie swoim wyglądem. Na sam widok auta moje orzeczenie było natychmiastowe "Kupuję". Potem był wgląd na inne rzeczy, silnik, zawieszenie, podwozie itd. Co prawda miałem pewne małe zastrzeżenia, ale to było już nie ważne, chciałem wreszcie się przejechać. 1....2.....3 złoty dwadzieścia po krótkiej chwili na zegarze i uśmiech z twarzy nie schodził już do końca jazdy. I tak zostałem nowym właścicielem Pięknego Colta.
O aucie:
rok produkcji- 1992
pierwsza rejestracja w kraju- 2005
silnik- 1.6 16V benzyna+ LPG 113 km
wyposażenie:
- wspomaganie kierownicy
- el. szyby
- el. lusterka
- autoalarm
- centralny zamek
- podgrzewane lusterka
- podłokietnik
- alufelgi
Colt przy zakupie miał oryginalny przebieg 180 tys. Był po wymianie oleju, a na pasku rozrządu przejechane 3 tys. Wg. mnie ma piękne alufelgi 15' i ładny srebrny lakier dzięki czemu super się prezentuje na żywo. Oczywiście posiadał parę wad tj. łącznik stabilizatora i gumki do wymiany w prawym kole, do poprawy przedni zderzak(odpryski pod lewą lampą). Jednakże nie żałuje wydanych pieniędzy i szczerze wydałbym je jeszcze raz wiedząc, że będe mieć taki samochodzik, mały ale wariat