Ma na zegarach 151 tyś, choć w to nie wierze
Lubi czasem łyknąć troche oleju, ale to się doleje i jedzie dalej

Myślę że wiele nowego dowiem się na tym forum
| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

krzysiekn4 napisał(a):Kupowanie w ciemno bez sprawdzenia na stacji diagnostycznej się nie opłaca kompletnie, ale urzekł mnie swoim wyglądem

krzysiekn4 napisał(a):Jakbyście wiedzieli, ile kasy jeszcze musiałem w niego włożyć po zakupie, to byście chyba go woleli zezłomować
Kupowanie w ciemno bez sprawdzenia na stacji diagnostycznej się nie opłaca kompletnie, ale urzekł mnie swoim wyglądem

krzysiekn4 napisał(a):Nie mam elektrycznych szyb ani grzanych lusterek, zbite mam przeciwmgielne, z elektryki to mam tylko sterowanie światłami przednimi - wysokością i wielostopniowa prędkość przedniej wycieraczki, jutro zrobie kilka zdjęc w aktualnym - gorszym stanie

krzysiekn4 napisał(a):Jeden mam tylko, ale aktualnie przednie nie są podłączone, bo nie wiem gdzie, jak go kupiłem to były podłączone pod światła długie i tak działały, ale teraz odłączyłem je całkiem
A lusterko jedno, to mam od Toyoty jakiejś, bo taki znaczek widnieje na lewym podajże lusterku

krzysiekn4 napisał(a):Ten bezpiecznik na drucik, dobry patent c'nie?

co do światła przeciwmgielnego tylnego, to kolega Tresorex, ma na sprzedaż całe za 90 zł + wysyłka 
Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość