w koncu chwila czasu na zamieszczenie paru zdjec czerwonej strzały
Pozdrawiam wszystkich Coltoholików
| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

mystek napisał(a): nawet na tych felgach, choć to chyba chińczyki jakieś allegrowe(??).

Ra4al napisał(a):Ładne autko, czerwony w Coltach zazwyczaj szybko płowiał a ten widzę że na prawdę się za******ie prezentuje.
Na tych zdjęciach niepokoi mnie tylko jedno, otóż jakie Ty masz ciśnienie w tych oponach?? Bo wyglądają jak balony, jeszcze nie spotkałem się aby opony z prawidłowym ciśnieniem nic a nic się nie ugięły pod ciężarem auta, a u Ciebie to aż wygląda nienaturalnie. No przepraszam, spotkałem się, poprzedni właściciel mojego Colta nawalił 4,2 atmosfery, przez co udało mu się zniszczyć 3 z 4 opon
.

tresorex napisał(a):Ładna sztuka. Licznik pewnie nie cofany czyli ma przebieg jak większość na coltmanii

hatake20x napisał(a):Bardzo zadbana sztukamoże cos więcej na temat przyszłości autka ?
ehhh ... Czerwone jest piękneP

Ra4al napisał(a):Nie no jak 2.2 to prawidłowo.
Jeżeli masz w miarę wprawną rękę i troszku zdolności manualno-artystycznych, możesz znaleźć firmę która dorabia lakiery w spray'u dobierając kolor do auta i samemu tak pomalować, jeżeli masz tę odrobinę zdolności i cierpliwości to na pewno dasz sobie radę z tym i efekt wyjdzie taki sam jakbyś profesjonalnie malował.
Poliftowy zderzak to ogólna rzadkość do dostania, a już na pewno nie będzie tani

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości