Mam na imię Łukasz.
Przybyłem do was z Mitsufan.pl postanowiłem się przywitać i jednocześnie zaprezentować swojego błękita

Planuje też kupno Colta GTi dla żony, ale to dalsze plany, lecz nie ukrywam że też po to się zarejestrowałem

Swojego Galanta nabyłem w stanie bliskim opłakanemu... uszkodzona skrzynia, zgniły tył i nie mam na myśli tylko nadkoli, ale również podłużnice, progi i wszystko w pobliżu tych elementów

Tak wyglądał po kupnie: (z daleka

Na pierwszy ogień poszła uszkodzona skrzynia, auto prosto od sprzedającego pojechało lawetą do serwisu automatycznych skrzyń biegów, po tygodniu odebrałem autko i zacząłem cieszyć się jazdą

Następnie przyszła kolej na blacharkę, wszystkim zajął się maniek i miał kuuuupe roboty, auto stało około miesiąca i tył był rozbebeszony do ostatniej śrubki

Jedyne zdjęcie jakie mam z tego remontu, z cyklu przed i po

Do naprawy mam jeszcze kielichy przednie i najpóźniej na wiosnę będą zrobione.
W międzyczasie wpadły takie rzeczy jak felgi 17" z oponami Bridgestone Potenza, troche sprzętu audio tzn. radyjko Pioneer fh-x700bt, wzmacniacz JBL gto301.1 i skrzynia z głośnikiem Powerbass XL-10D, W przyszłym roku planuje wygłuszenie drzwi, jakieś porządne głośniki i do tego jakiś dobry piecyk

AAAAA i najważniejsze, Galant zawiózł mnie do ślubu!

To chyba tyle. Pozdrawiam!

W tej chwili auto prezentuje się tak: