Oto Mitsubishi Carisma 1.9DID 2002r. z pakietem Dynamics by Daraz2 Auto kupiłem ponad rok temu wygladało całkowicie inaczej przejechałem nią 18.000 km i była w górach , nad morzem, na mazurach i zwiedziła prawie całą Wielkopolskę Wersja Comfort czyli wyposażona w Klimę, elektryczne lusterka i szyby, ABS , 2 poduszki itd Zmieniłem Felgi ze standardowych na felgi o Colta CZ następnie dołożyłem pakiet Dynamisc pomalowałem zaciski na niebiesko wypolerowałem lampy i jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze Tutaj fotki
Witam również Pewnie łatwiej będzie zgadaćsie tutaj niż spotakać przypadkiem na mieście... Dobrze że wrzuciłeś wykres z hamowni bo ostatnio zapomniałem spytać o wynik, a kolega był ciekawy bo ma taką samą motorownię w v40. Z tego co pamiętam to nic chyba nie dłubałeś przy silniku?
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Przy silniku nic nie robiłem wszystko seria:) jedynie co to pomalowałem napisy na czerwono na pokrywie silnika Zgadza się, tutaj będzie się łatwiej zgadać:) Jak będę miał dzień wolny to napisze
tresorex tak te zderzaki miały halogeny i moja carisma juz na wiosne bedzie miała halogeny bo czekają w garażu na założenie
Emil ja polerowałem lampy tylko z zewnątrz w srodku są ładne a polerował mi to brata szwagier a jeśli chcesz rozklejać lampy najlepszy sposob to opalarka podgrzewasz i powinny sie rozklejać
Dzieki Schizo za miłe słowa czekam za wiadomością o kolejnym spocie:)
Witajcie. Podpowiem wam jak w fajny sposób rozkleić lampy. Opalarką zdarzyło się że obramówka się lekko przytopiła i potem był problem złożyć. Ja rozpalam piekarnik w domu na 80stopni, nagrzewam do pyk wkładam reflektor na 10min, potem brać szmaty (gorące) i szkło pięknie odchodzi. Robicie co trzeba potem to samo tylko składając. Na kilkadziesiąt reflektorów jeden zepsułem, gdyż w piecyku padł termostat i robiłem na czujkę. Polerować, poleruję reflektory tak jak lakier. Papier 2000 na wodę, trę, aż takie powiedzmy przypalone szkliwo zejdzie. Maszyna, pasta farecla G3 i jadę z koksem.
A teraz na temat, cari całkiem smacznie wygląda, najbardziej podobają mi się felgi ładne są może dlatego je bardziej widzę, gdyż rozglądam się za takimi.
ja mam golaska czyli z "fajnych" rzeczy to klima i wspomaganie kiery, reszta na korbę , kolor złoty taki jak w GDI bywają, lusterka czarne, dokładek na progi brak. Mam ją już około 5,5 roku . Kupiłem jaj ładne felgi na lato i tak sobie śmigamy nią z żonką.
Widzisz trochę się pozmieniało mam mniej czasu :/ jeżdżę na Mitsumaniakow a tez bym chciał przyjechać na coltmanie na pewno w najbliższym czasie wpade na spota:) Pozdrawiam