Uwaga!

Forum wzbogacone o nową funkcjonalność!
Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie:
Klubowicze i ich auta

Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość.

Schizo

PatricoWroc i ... Opel Astra F 1.7 TDS.

Czyli klubowicze posiadający inne auto niż COLT.
Niekoniecznie mitsu...

Postprzez Kleju » poniedziałek, 18 paź 2010, 18:35

Rafal napisał(a):Kleju to Ciebie wychodzi samochód mniej jak 400 zł miesięcznie? :D

Pewnie że tak. Jakby mnie wynosił więcej jak 400zł nie jeździł bym autem tylko komunikacją miejską i rowerem :mrgreen:

Oczywiście mówię o cywilnych autach do wożenia du*y i rodziny ;)
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Kleju
Administrator
Administrator

Auto: 4G92 Mivec

Postprzez mystek » poniedziałek, 18 paź 2010, 19:19

#Patryk - jak Yopiciowego stać na samochód, to wszystko w porządku :). Zresztą nikt nie neguje czyichś decyzji, przecież każdy z nas jest niezależnie funkcjonującą osobą, każdy ma inny rozum, inne budżety, inne pomysły itp. Ot po prostu tak przyrównałem :). Takie moje myślenie :P.

#Kleju - ja uwielbiam stać w tramwaju na samym końcu wagonu, jak zapieprza po zakrętach i wybojach. Tak fajnie rzuca żebrami o poręcze, ahh :D. Albo stary Ikarus na zakrętach i stać w tyle. Autobus tak się przechylał na bok, że miewało się obawy, czy się nie przewróci na bok :D. Ogólnie MPK jest w porządku, nie powiem :) szkoda, że nie wszędzie ma przystanki.

A o rowerze, to już nie mówię :). Autobus do mojej dziewczyny jedzie od 30-70minut (zależnie od natężenia ruchu) odcinek 11km około, natomiast ja, rowerem robię ten odcinek w 40minut niezależnie od tego czy są korki, czy ich nie ma :). Wadą roweru jest tylko to, że np po takim odcinku ja osobiście jestem mega spocony i muszę wziąć koniecznie prysznic. Ale radość niesamowita:).

Dobra, dość OT. Patryk, niechaj Ci służy to cacko. Niezależnie od tego jak wygląda i jak jeździ, ma spełniać swoją podstawową funkcję, czyli dojechać z pkt A do pkt B:) najlepiej bezawaryjnie!
Mitsubishi Colt CJ4A 01.2010 - 01.2012 R.I.P.

Mitsubishi Mirage Turbo 02.2012 - ...
mystek
Klubowicz CJx
Klubowicz CJx

Postprzez Rafal » poniedziałek, 18 paź 2010, 19:51

Kleju napisał(a):
Rafal napisał(a):Kleju to Ciebie wychodzi samochód mniej jak 400 zł miesięcznie? :D

Pewnie że tak. Jakby mnie wynosił więcej jak 400zł nie jeździł bym autem tylko komunikacją miejską i rowerem :mrgreen:

Oczywiście mówię o cywilnych autach do wożenia du*y i rodziny ;)

Heh, ja pytałem o Cyborga :D

Ale na prawdę wydajesz mniej niż 400 zł na paliwo do dupowozu? Masz jakieś 1,3 zagazowane czy co? Może wtedy by się zgadzało.

Ja leję średnio bak na tydzień-dwa :|
Rafal
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Kleju » poniedziałek, 18 paź 2010, 19:57

Rafal napisał(a):Ale na prawdę wydajesz mniej niż 400 zł na paliwo do dupowozu? Masz jakieś 1,3 zagazowane czy co? Może wtedy by się zgadzało.

1.8lpg i 1.6Pb 8-) Prawie trafiłeś ;)
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Kleju
Administrator
Administrator

Auto: 4G92 Mivec

Postprzez PatricoWroc » poniedziałek, 18 paź 2010, 20:34

Ja też nie zamierzam więcej niż 400 złotych miesięcznie wydawać. :shock:
*11.03.2010 - 07.09.2010 | Mitsu Colt CA4A 1.6 16V 93r.
*14.10.2010 - 15.03.2011 | Opel Astra F Caravan 1.7 TDS 92r.
*10.12.2011 - ... | Mitsubishi Carisma II 1.8 GDI Elegance 99r.
PatricoWroc
COLTMANIAK maniak ;)

Postprzez Malibu » czwartek, 9 gru 2010, 00:28

No i zyje ta Astra?
Pojawiam się i znikam - taka rola magika
Malibu
Sprzedał Colta...
Sprzedał Colta...

Postprzez PatricoWroc » czwartek, 9 gru 2010, 12:29

Może to głupio zabrzmi, ale jeszcze czeka na wymianę uszczelki. Miałem bardzo mało czasu ostatnio, no ale w tym tygodniu już leci na warsztat, w weekend głowica w szlifierni i w przyszłym tygodniu składanie. :oops:
*11.03.2010 - 07.09.2010 | Mitsu Colt CA4A 1.6 16V 93r.
*14.10.2010 - 15.03.2011 | Opel Astra F Caravan 1.7 TDS 92r.
*10.12.2011 - ... | Mitsubishi Carisma II 1.8 GDI Elegance 99r.
PatricoWroc
COLTMANIAK maniak ;)

Postprzez superspeedo » czwartek, 9 gru 2010, 14:40

PatricoWroc napisał(a):Może to głupio zabrzmi, ale jeszcze czeka na wymianę uszczelki. Miałem bardzo mało czasu ostatnio, no ale w tym tygodniu już leci na warsztat, w weekend głowica w szlifierni i w przyszłym tygodniu składanie. :oops:

oooo to szybko połączenie niemca z japonką strzeliło z gumki :-)
Ostatnio edytowano czwartek, 9 gru 2010, 14:41 przez superspeedo, łącznie edytowano 1 raz
superspeedo
Klubowicz CJx
Klubowicz CJx

Poprzednia strona

Powrót do Nasze inne auta