Uwaga!

Forum wzbogacone o nową funkcjonalność!
Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie:
Klubowicze i ich auta

Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość.

Schizo

N1 Noddy 2G - Eclipse 2G 1996r.

Czyli klubowicze posiadający inne auto niż COLT.
Niekoniecznie mitsu...

N1 Noddy 2G - Eclipse 2G 1996r.

Postprzez Nody2000 » niedziela, 9 maja 2010, 21:04

A wiec witam po dłuższej przerwie :) po długich poszukiwaniach i staraniach się żeby uzbierac wymarzoną kwotę na kliperka wkońcu się udało .

Jest to model z 1996 roku podstawowa wersja GS
Autko zakupiłem całkiem przypadkowo i całkowicie za okazyjna cene gdyż poprzednia właścicielka kupiła już sobie drugi Miśkowóz wiec nie potrzebowala dwóch samochodów, wiec stałem sie szczesliwym posiadaczem :)
Pani nauczycielka (60 latek :) opiekowała sie świetnie misiem przez ponad 12 lat , wszystko wymieniane na czas w serwisie mitsubishi , nawet każdy pierdól ale z tego akurat sie ciesze bo ma przejechane okolo 207 tys a czuje jakby silnik dopiero sie dotarl i wszelkie elementy w śroku również w stanie niemal że idealnym co mnie bardzo satysfakcjonuje :)

Choc Misiek ma już swoje lata wiec i jest pare rzeczy do zrobienia takich jak silniczek krokowy, odstajaca lekko lewa klamka, nie dzialajaca regulacja światel i musze zakonserwac spód przed zima ale to wszystko w swoim czasie i mimo tych pierdólek to jest świetny :)

a oto kilka fotek zaraz po kupnie

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

tak oto wyglądal ;/ bo ktoregoś popoludnia pomyslalem ze wstawie samochod wieczorem do garazu z myśla ze może gdzies sie jeszcze wybiore i jednak to byl bląd bo pewien pan cofajac nie zauważył mojego Misia i zajechal mu w tył

Obrazek
Obrazek

Jak to zobaczyłem to sie załamałem no ale cóz spisaliśmy oswiadczenie i zaraz do garażu spojrzec jak to dokladnie wyglada , po obejrzeniu stwierdziłem z Tata że tragedi nie ma a napewno dzieki temu zostanie na zrobienie tych pierdółek i napewno jeszcze paru rzeczy dorzacych by stał sie bliżej stanu idealnego :)

Wszelkie info postaram sie zamieszczac na bieżaco :)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano niedziela, 9 maja 2010, 23:17 przez Nody2000, łącznie edytowano 1 raz
teraz Eclipse 2G ;)
Sprzedany ;/
Nody2000
Sprzedał Colta...
Sprzedał Colta...

Postprzez tresorex » niedziela, 9 maja 2010, 21:27

ładny eclipse :)
Obrazek

Obrazek
tresorex
Moderator
Moderator

Auto: CA4A 1.6 4G92 '92

Postprzez yiabol » poniedziałek, 10 maja 2010, 20:34

ładna sztuka... strzał w tył to chyba drobnostka bo to tylko zderzak...
Szkoda tylko że to nie GS-T :) Nie brakuje Ci mocy?
yiabol
COLTMANIAK na 100%

Postprzez Nody2000 » poniedziałek, 10 maja 2010, 21:11

Powiem tak narazie starcza ;P aczkolwiek przesiadlem sie z colta 1.3 12v wiec czuje ogromna różnice i szczerze powiem ze narazie nie bylo by mnie stac na utrzymanie turbo i nie mialbym w razie czego gdzie tego serwisowac bo u mnie w miescie sa tacy mechanicy że po żal sie boże ,czasem wole cos sam zepsuc niż oni maja to zrobic hehe :)
teraz Eclipse 2G ;)
Sprzedany ;/
Nody2000
Sprzedał Colta...
Sprzedał Colta...

Re: N1 Noddy 2G - Eclipse 2G 1996r.

Postprzez Rzeznik633 » wtorek, 20 mar 2012, 23:14

Autko mocno nie dostało błotnik i lampa wiec nie jest źle
Rzeznik633
COLTMANIAK

Postprzez krzychu0212 » wtorek, 20 mar 2012, 23:24

Ale żeś kotleta odgrzał...
krzychu0212
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Kleju » wtorek, 20 mar 2012, 23:49

Dokładnie... Temat zamykam, bo autor ponad rok nie zaglądał na forum...
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Kleju
Administrator
Administrator

Auto: 4G92 Mivec

Powrót do Nasze inne auta