Szukalem auta wygodnego, z bogatym wyposazeniem, czegos w miare oszczednego ale i duzego....czyli wszystko naj
Wymyslilem Honde Accord V gen, ale o zadbany egzemplarz niezwykle bylo ciezko, a ceny dobrych stanow oscylowaly ok 12 tysiecy, do tego 2.0 benzyna, gaz albo ryzykowny 2 litrowy diesel... Trzeba bylo szukac dalej
Po zlocie duzo mi pomogl Pawela i bardzo zainteresowalem sie Civiciem V VTi EG9 - tylko i wylacznie i to byl moj ból... 2 jezdzace sztuki na sprzedaz w PL to stanowczo za malo...
Po 3 miesiacach poszukiwan i tygodniu intensywnym od sprzedazy Colta znalazlem auto do ktorego mam wielki sentyment, znam bardzo dobrze no i podoba mi sie wciaz mimo uplywu lat... Audi 80 B4...ale... ciezko bylo o wersje z klima, poza tym auto kosztowalo w okolciach 10 tys a roczniki 94-95... Ogladnalem 2 sztuki i mialem dosc... Bylem w kropce.
I tak wymyslilem sobie inne auto...na sprzedaz bylo 6 sztuk na cala Polske z tym silnikiem i w tym nadwoziu. Ogladalem inne wersje silnikowe ale ostatecznie wybor padl na :
Audi A6 C4 1996r. z silnikiem 1.9 TDi
Na wyposazeniu ma :
el. szyby
el. lusterka
klimatronic
podgrzewane fotele
ABS
Wspomaganie
soczewki
hak
podgrzewana tylna szyba
centralny
Domykanie szyb
Niesamowicie zbiera sie to auto, kumple z Golfa z moca 110KM sa w szoku ze auto wazace 1400 kg tak jezdzi
Jechalem po niego az do Kielc
Wroce z Coltem kiedys