Kozacko Jakie ustawienia, ile cofnięty i wzbogacony/RPM? Mój za grzyba nie chce aż tak strzelać. Poprzednia próba skończyła się utratą kompresji na 2 cylindrach
Wstawiam do mojego auta ku potomności ale dałem też w dziale lancer-dział techniczny Hej Ostatnio coś mi wiatrak świrował po czym się sam naprawił to przy tej okazji zastanawiałem się który bezpiecznik i przekaźnik od czego na obudowach mam japońskie krzaczki więc powoli wyjmowałem każdy i tyle ustaliłem. Może ktoś miałby ochotę podpowiedzieć od czego są pozostałe. Dodatkowo ostatnio musiałem zatrąbić a klakson nie działa. Który to będzie bezpiecznik czy przekaźnik ?
pierwsza skrzynka wewnątrz auta fotka. Nad skrzynką są przekaźniki nie wiem od czego i z prawej strony skrzynki jakieś złącze z kilkoma pinami też nie wiem do czego to Skrzynka z bezpiecznikami wewnątrz auta
Górny rząd (1 pierwszy bezpiecznik od lewej strony)
nie wiem gdzie są centralny zamek pompa paliwa podświetlenie schowka klakson kierunki który przekaźnik gniazdo zapalniczki światło stop światełko w bagażniku podgrzewanie tylna szyba
Jak to zawsze przy projektach wychodzą dodatkowe rzeczy więc przez to że na dachu i klapie wyszły purchle po poprzednim lakierniku to poprawiamy i wydajemy PLN y
Coś w tym jest ;-) Swojego czasu byłem bliski kupna Evo II. I w sumie... dobrze, że tego nie zrobiłem bo bym kupił garaż ze sprzętem do roboty a nie chałupe
żeby jeździć starym autem trzeba mieć fantazję i pieniądze synku A ja zapytam o progi... czy końcówki progu przy tylnym kole też zmienione? bo widzę że kawałek został starego, rozumiem że później był dorabiany?
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska