Proszę dać znać czy nadal będzie wywalało Dla pewności, prosiłbym o wyczyszczenie ciasteczek oraz wciśnięcie po tej operacji control+F5 aby wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki
Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.
Sprawdź moje streamy ze starych i nowych gier -----> KLIKNIJ TUTAJ
Nie pisałam, ale mnie także wylogowuje po dłuższym czasie, przy otwartym kompie i cały czas otwartym forum. Tak, zawsze mam "zapamietaj mnie" i "loguj automatycznie", nie zmieniam sprzętu od dłuższego czasu (lapek, który znasz). Zdarza się, że jak się już zaloguję na stronie głównej i potem klikam "nieprzeczytane posty"", otwieram te, które mnie interesują, to się okazuje, że już jestem wylogowana i widzę tylko te, do których logowanie nie jest potrzebne. uffff, alem się rozpisała, hehe
Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci (Wisława Szymborska)
Nic sie nie zmienilo. Bez zaznaczenia opcji "zapamietaj mnie" wylogowywuje po 5 sekundach. Z zaznaczeniem wyloguje raz na kilka dni, czasami raz na dzien
Jest dokładnie tak jak to Wiwi opisała! ...a najgorsze jest to, że ciężko wrzucić jakiegoś posta bo po kliknięciu "wyślij" okazuje się, że w międzyczasie już nas wylogowało i dupa Panie Paździoch - trzeba pisać od nowa
Problem jest po innej stronie niż silnik forum - będę się widział w tym tygodniu z osobą, która ma nieco większą wiedzę niż ja to ogarniemy to wszystko jak trzeba Przepraszam Was, że to tyle trwa, ale ostatnio dzieje się u mnie zdecydowanie za dużo i ciężko mi się wyrobić, kiedy brakuje mi czasu nawet na to aby spać.
Proszę o wyczyszczenie ciasteczek oraz oczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki. Potem proszę zapamiętać logowanie i dac znać czy nadal się wali. W teorii nie powino jakoś od dzis (Tzn. Wtorku godziny 17:00) się już to psuć.