Witam wszystkich bardzo serdecznie. Kolejne wspaniale forum odnośnie Mitsubishi. Nazywam się Sebastian, a mój samochód to Mitsubishi Mirage RX CJ4A napędzany silnikiem 1.6 DOHC MIVEC RS. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Ooooo matko, relax zaraz coś wyśle he he (na razie na innym komputerze jestem) A do kolegi od ryb- karpia to ty zrobisz jak zobaczysz zdjęcia ( taki żarcik ) Dodam ze jest to fabryczna wersja RX R (spojler od evo, wnętrze RECARO, kierownica MOMO, chłodnicą płynu wspomagania kierownicy, manualna klima) Silnik jest od wersji RS, tytanowe sprężyny zaworów dolotowych, chłodnica oleju, dysze rozpryskujące olej na denko tłoków, większy kolektor wydechowy, inny profil wałków rozrządu, MIVEC od 6800 RPM, maglownica o innym przełożeniu, jak sobie przypomnę co jeszcze to edytuje ten post. Póki co wywalona jest klima i wspomaganie kierownicy, założony inny tłumik końcowy (wydech zostaje seria póki co), i zrobiony dolot (już po raz drogi żeby przetestować zachowanie samochodu)
Samochód wygląda obecnie inaczej, założone przedliftowe światła, tył lekko wyżej, brak halogenów oraz grilla. I moje zabawki martwe linki Czy czujecie się usatysfakcjonowani he he, czy jeszcze coś trzeba