Cześć wszystkim, mam na imię Krystian, i jako iż jestem dumnym posiadaczem Colta prawie od miesiąca, postanowiłem dołączyć do forum, wcześniej już czytałem sobie wątki i dowiedziałem się dużo ciekawych informacji, i to też mnie natchnęło żeby stworzyć konto, macie sporą wiedzęi przy tym jesteście normalnymi ludźmi Pozdrawiam wszystkich ! Colt CJ 1.3 00’rok wersja Jazz. Jeszcze kilka fotek:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Cześć Krystian! Ładna sztuka wpadła Ci w ręce. Widać, że zadbane auto, bez rdzy. Jak wrażenia po miesiącu posiadania? Jakbyś miał jakieś pytania co do spraw technicznych to wal śmiało. Chętnie pomożemy !
Przez ten okres zmieniłem olej i filtry, oraz zabezpieczyłem go przed rdzą.Wrażenia znakomite, żadnym autem mi się tak dobrze nie jezdziło skrzynia chodzi super, colcik pewnie sie trzyma drogi, wróżę mu długą przyszłość u mnie, napewno będą sprawy o które będe do was pisać w celu pomocy Nic innego w takich pieniądzach za jakie go kupiłem, mnie nie satysfakcjonowało.Myślałem już o lotce, może ktoś z was by chciał sprzedać ale to stworzę nowy wątek bo to raczej nie miejsce na to
Witaj na forum Wzorcowo zamieszczone zdjęcia w pierwszym poście, więc przenoszę wątek do stosownego działu. Jeśli tytuł Ci nie odpowiada, pisz - zmienię na taki, jaki chcesz Powodzenia i aktywności na forum.
Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci (Wisława Szymborska)
Ale skubaniec jest ładny! Gratuluję zakupu i oby sprawował się tak dobrze jak swojego czasu moje CJ. Świetne to było auto, do dziś śmiga bez awarii. Sam zrobiłem blisko 30 tysięcy, brat drugie tyle i teraz ktoś z rodziny go ujeżdża.
Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.
Sprawdź moje streamy ze starych i nowych gier -----> KLIKNIJ TUTAJ