Witam trzeba się wkońcu ujawnić z nowym zakupem Colta,projektem a więc może co niektórzy sie domyślają ze kupiłem colta od Wiktora i mają racje jestem zadowolony z colcika auto kupiłem z dodatkami czyli hamulce z eklipsu turbo + felgi Cena tajemnica Plany na niego są i to duże przeżucenie Pakietu cyborga z szarego przedni zderzak przed lift z dokładką,cyborgowe kierunki płaskie, podłokietnka Kierownicy z evo + licznik,założenie rozpórek tył przód, Nowe Car audio na razie szukam głośników w drzwi i boczki , Fotele kubełkowe czekają na obszycie.Pasy szelkowe takata, dodatkowe zegary ciśnienie oleju ,temperatura oleju,woltomierz i zmiana hamulców na tarczowe i Najlepsze jakiś czas temu kupiłem swapa turbo od Pioruna z jego lancera Gsr brak parę pierdół jak odżyję z gotówką to zaczne je dokupywać i też silnik będzię rozebrany remontowany + zakucie pewnie i tak połowy zapomniałem dopisać co mam do colta na dzień dzisiejszy wymieniłem oleje,filtry,uszczelka pokrywy zaworów ,swiece irydowe mam 1 fotke colta chwile po zakupie dodam ją jak będzię ładna pogoda to zrobię sesję i w tygodniu jade na hamownie zobaczyć ile colta ma tak naprawdę koni
do colciny wpadło pare gratów z szarego colta pakiet cyborga zderzak przedliftowy z dokładką , lotka cyborgowa po liftowa, kierunki płaskie podłokietnik wysoki , kierownica+ licznik z evo 4 i rozpórka przednia i wpadło pare małych pierdółek przeciągnięcie wszystkich kabli do car audio zakup nowego zestawu głośników audio system hx165sq grają dobrze czeka mnie jeszcze włożenie subwoofer i podpięcie a to jakoś w weekend dodaje pare fotek z przebiegu prac i 1 fote z zlotu Jdm day i teraz najlepsza fotka z Jdm Day
Jak miło popatrzeć na kolejną odsłonę tego colta To zdjęcie utwierdza mnie w przekonaniu że ten zielony to chyba najładniejszy z fabrycznych kolorów w Cj
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Colt ma sie dobrze Czas szukać jakiegoś gruza na zime i colta odstawić do garażu na zimę Plan na przyszły sezon to zmiana hamulców z bębnów na tarcze i zakup Deta 3 i oczywiście zbieranie gratów do u turbienia;) nowe foto z spotu luckymotion z kolegą Tomkiem
Z braku czasu mało sie dzieje przy Colcie same pierdoły w sobote został cały nawoskowany na zime wymieniony akumulator + wszystkie śrubki pod maską na ładniejsze Zakup det 3 i w końcu zamontowane głośniki syki w tapicerkę ; ) czekam jeszcze na 1 paczkę z dolotem od evo 4,6 Z Fmic taniej wyszło mnie niż kupienie używki jeszcze czeka mnie wymiana tylnych głośników bo juz nie dają rady harczą ;(
kolejne paczki przychodzą tym razem car audio firmy Audio system głosniki są juz zamontowane styłu w boczki bo stare głośniki zaczeły juz pierdzieć przy okazji zamowiłem maty wygłuszającę będę je montował w lato teraz za zimni jest ;( Colcik juz jest przerejestrowany i juz ma Gdanskie rejestracje