wyjdzie ładnie jak na tym zdjęciu, a jest tańsze od malowania proszkowego 
wyjdzie ładnie jak na tym zdjęciu, a jest tańsze od malowania proszkowego 

No ale też najbardziej za złotym byłem przekonany 

mnie sie podoba, choć chyba lepiej w czarnym kolorze.

), lotki to ten sam materiał tylko 8mm, ze szlifowanymi krawędziami na obłe. Montowane do zderzaka wkrętami, do budy przez blaszki i do mocowania osłony wydechu, której u mnie nie ma, bo i tak tam nie ma puchy tłumika. Siedzi to na "półeczce" żeberka dlatego ładnie wyrasta spod zderzaka bez widocznej krawędzi.
, nie ma co z nim zrobić, a chciałem coś innego niż dokładka cyborgowa, już nawet z Rosjanami próbuje się dogadać, żeby mi wysłali poliftowy zderzak, ale coś nie chcą współpracować. Inną opcją jaką rozważam to ściągniecie za pomocą kolegów z forum z Anglii zderzaka z Protona Jumbuck. I do niego np. dokładka cyborgowa. Albo rzeźba łącząca zderzak civica v z naszą górą, da to coś na styl poliftowego.
Ona dokładnie przylega do klapy, a jeśli chodzi o krawędź lampa/lotka to po prostu nie jest przyklejona na odpowiedniej wysokości tylko trzyma się na takich bocznych łapkach przez co siedzi niżej, żeby było sztywno, bo nie będąc przekonanym założyłem tylko na to, żeby dojrzeć do decyzji, że zostaje
Teraz na klej do szyb będę kleił i troszkę wyżej będzie.
Marzył mi się taki ale z 4wd i frontem lancera cb

Myślę, że da to fajniejszy efekt końcowy
Nie mniej, chyba znów choruję na CA0... 

I jest to chyba mój ostatni mod silnikowy. Bo o ile nie wybuchnie to nie planuję ruszać tłoków czy uszczelki. 

Co do dyfuzora- odpowiedź na zdjęciach poniżej jak to wygląda w wersji dla mnie finalnej. RoXall, przecież na żywo już widziałeś czarne żeberka 

Ale za to jak jebnęło, to echo od sąsiednich bloków usłyszałem z 7 razy
Co dokładnie poszło nie sprawdziłem jeszcze- nie ma kompresji na 3 i 4 cylindrze. Nowy silnik jest już przezbrojony, pochodzi z Protona obecnego na forum z rzekomo udokumentowanym przebiegiem 111tyś KM. Czeka jeszcze tylko na wjazd do budy, mam nadzieję, że w ten weekend uda mi się znowu wyjechać na drogę. Ciekaw jestem różnicy w mocy, zachowaniu silnika ze względu na inny wałek rozrządu- Protonowy ma łagodniejsze krzywki, przy dużej turbinie to minus, aczkolwiek w moim przypadku ciasnej turbiny krótsza faza otwarcia zaworów wydechowych może nawet poprawić charakterystykę silnika ze względu na mniejszy czas na cofkę spalin do komory. Pożyjemy zobaczymy, najwyżej będę przekładał wałek
Trzymajcie kciuki żebym miał czas, aby udało mi się przed śniegiem 

Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4A
Użytkownicy przeglądający ten dział: CommonCrawl [Bot] i 0 gości