ale już właściwie się kończy ich etap i na biurku czekają Siemens deka 440, przez zimę mam zamiar je założyć i troszkę jeszcze go podkręcić 
ale już właściwie się kończy ich etap i na biurku czekają Siemens deka 440, przez zimę mam zamiar je założyć i troszkę jeszcze go podkręcić 

Muszę się wybrać na jakąś prostą i sprawdzić ile teraz wypluje Nm/KM. Po cichu liczę na 180KM
Niestety, jakiś czas temu korek chłodnicy się spierniczył i miałem za duże ciśnienie w układzie- poleciał wąż górny i chłodnica, wąż już wymieniony, ale chłodnica dalej się poci
Zrobiłem też lampy w wersji 2, teraz jest założona soczewka BiHalogen, jest spora poprawa do poprzednich lamp. Wnętrze pomalowałem tym razem czarnym metalikiem w połysku i dało to sporo lepszy efekt od matu. Do końca zimy planuję jeszcze małą zmianę stylistyczną i swap hamulców 280mm.
Nie mam żadnych fotek, musicie uwierzyć na słowo 

YoPiciowy napisał(a): Niestety, jakiś czas temu korek chłodnicy się spierniczył i miałem za duże ciśnienie w układzie- poleciał wąż górny i chłodnica, wąż już wymieniony, ale chłodnica dalej się pociP

Ciekawe jakie tam afr i egt miałeś.

Podjąłem decyzję- wkładam ambery na przód.
.

RoXall napisał(a):Tres dobrze gada, daj zwykłą prostokotną a na przód "nową mniejszą kwadratopodobną" chyba, zaraz będą dostępne w wydziałach komunikacji.

Zastanawiam się nad kolorem zacisków- czy iść w żółty, złoty czy np. zupełnie w drugą stronę i dać niebieskie. Może macie jakieś propozycje?

Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4A
Użytkownicy przeglądający ten dział: CommonCrawl [Bot] i 0 gości