Witam. Niedawnio spotkałem sie z Mitsubishi Colt i bardzo spodobało mi sie to auto. Mam zamiar zakupic na jesien model z lat 1989-91. Mam nadzieje ze tutaj dowiem sie wielu interesujacych rzeczy na temat tego samochodu. Pozdrawiam
Witaj! Ostrzegam jak kupisz COLTA, to już zbytnio z nim nie będziesz chciał się rozstać
Chętnie pomożemy przy zakupie. W dziale "...czy warto?" możesz wrzucić parę ofert które Cię interesują, a my ocenimy... PS. linki można wrzucać dopiero po napisaniu 3 postów.
Nareszcie nastał upragniony dzień- mam własnego Colcika- i już kocham to auto:) Konkretnie jest to C51 12V 91r. dałem za niego 1600 zł. A oto fotki(przepraszam za zła jakość):
Dzięki za powitanie W miare możliwosci bede sie starał ulepszac mojego miska mechanicznie jest w dobrym stanie trzeba tylko poprawić troche blacharke i pare detali. Colcik podoba mi się coraz bardziej:) P.S. Myśle że ten temat moze sie juz znależć w dziale KLUBOWICZE ;P
Witaj kolego Chyba widzialem tego twojego colcika na allegro niedawno wcale ci sie nie dziwie, ze jestes zadowolony heh.. pamietam jak ja sie ze swojego cieszylem
Witam. Nadchodzi wiosna więc trzeba zadbac o autko;) popracowałem troche nad wygladem. oczywiscie olej, hamulce itp tez były robione:) pare aktualnych zdjęć: