Mam na imię Adrian i mam 21 lat. Jestem studentem Wojskowej Akademii Technicznej.
Większość wypłaty pochłaniają kredyty i szkoła, więc na razie powolutku robię co mogę
Misiek jest zakupiony z myślą i chęcią szczepu 4G63, na razie staram się odłożyć kasę i szukam Eclipse rozbitej najlepiej z boku,lub z tyłu...
Colt C50 to moje 4 auto, wcześniej były 2 maluszki i Volvo 440.
Colt był zakupiony od znajomego, który użytkował go kilka lat.
Kupiony po to by samemu zrobić przy nim kilka rzeczy, nie mam zamiaru niczego dawać do mechanika!
Jak na razie jest za zimno na jakieś mody, w garażu ciężko jest cokolwiek zrobić.
Auto przy zakupie wcale nie odpalało, było u 5ciu mechaników magików i nadal to samo co w większości C50tek..
a teraz trafiło w moje ręce.
odpalało po psiknięciu samostartem, jak się rozgrzał to palił od razu
Miało problemy z obrotami, ostatnio zauważyłem przestawiony rozrząd. Jak będzie cieplej to ogarnę rozrząd, aparat zapłonowy, paluch, kable, ECU i inne, chociaż nie wiem czy jest sens inwestować w 4G15, skoro być może w wakacje wstawię tam 4G63
a autko i tak będzie stało bo nie mam prawka
Na razie zająłem się blacharką i innymi poprawkami blacharskimi, jak będzie cieplej pomaluje go na inny kolor( czarny mat z zielonymi dodatkami w połysku)
może w ciągu 2óch miesięcy wstawię w końcu klakę(macie jakieś info co do klatki bezpieczeństwa w C50??, gdzie, kto, za ile?? albo zdjęcia to sam wspawam Migomatem)
Jest do niego sporo planów, a co wyjdzie zobaczymy w praniu
Poniżej zamieszczam link d Picasy, gdzie można zobaczyć Colciaka
Colt Zielon
Chyba to wystarczająca dawka informacji o mnie i o Miśku
Pozdrawiam
Adrian

kolory