Troche zapuscilem swoj temat
Poczatek kwietnia to co miesieczna wizyta na torze na tzw. PAKS czyli taka pojezdzawka gdzie nawet jak na swojej ultra krotkiej skrzyni nie zapinam trojki.
Moj pilot 1-szy w klasie do 1400ccm, ja drugi. Znowu. Pojechane trzy Civicy i Swift GTi. Tak wiec Colt niezaleznie od kierowcy najszybszy
W polowie kwietnia byl rallysprint czyli to co najbardziej lubie 6km gniecenia w podloge co przy 3x probach daje 18km

Predkosci na prostych licznikowe 130
Onboard:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vxbyoK35lUk[/youtube]
II miejsce w klasie do 1400ccm, przed nami bbyl moj dobry kolega ze Swifta GTi, za nami Fiat 125p z silnikiem od rovera 1.4 106hp bodajze i Trabant 1.3 85hp na 550kg ktory mial najlepsze czasy ale sie popsul na ostatnim przejezdzie
Z nowosci, to moj pilot jako ze tez upala na zawodach dorzucil sie do opon i kupilismy 4x Rainsporty + 4x alusy 15" i na szybkich imprezach jak RS bedziemy mieli 15" z oponami 195/45 r15 zamiast 175/50 r13, 195/45 i tak jest 3% mniejszy niz seria wiec nie powinien zamulic.
Dzisiaj podzialalem szczotka druciana i w sumie smialem sie sam do siebie, to auto jest totalnie zdrowe jesli chodzi o rdze nie liczac jakis tam nalotow drobnych, ale zakonserwowalem wszystko porzadnie i powinnna buda chulac jeszcze latami. Do tego wywalilem wykladzine z przodu, ilosc wygluszen mnie poraza, ale bedzie skrobania. Pod wykladzina znalazlem stare zaschniete na kamien winogrona poprzedniego wlasciciela, rachunki, pieniadze (2.20zl) i mnostwo "bobra" czyli jakiejs waty seryjnej pod wykladzina

Do tego wywalilem oslone lewarka i widze jak wybierak i ciegna chodza przy zmianie biegow
Plany najblizsze to PAKS 8 maja, no i czas ogarnac srodek czyli wygluszenia, odkurzanko bo dzisiaj mi sie juz nie chcialo