Mam nadzieję, że szybko uda Wam się doprowadzić wszystko do stanu sprzed zalania
| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |

?? Niewiem jak tam elektyka wyglada ale JAgos miał akurat plug ang play tylko wymienił wiazke z gti na gsx/gst
? Jesli tak dokóp kompletna wiazke z GTika C58 moze bym miał nawet taka , wymień elektryke kompletnie na ta z Gti i podłacz plug and play wiazke silnika Turbo.mirc23 napisał(a):A może ściagnij sobie schematy wiązek z 4G63T i ze swojego silnika i swoją wiązkę przerób pod turbo, nie jest to wcale takie trudne. Tylko musiałbyś mieć schematy i pozaznaczać czym się różnią wiązki i co ci potrzebne.
Maniek napisał(a):Robić coś o czym się nie ma zielonego pojęcia... hmmm.... POWODZENIA

bialy.colt napisał(a):ciekawe jakie ty miales pojecie jak zaczynales to robic. Takze wyluzuj. Jesli nie chcesz pomoc to wporzadku.

Na razie nie myślę bo mam wiele innych spraw do zrobienia Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości