krzychu0212 napisał(a):Wcale bym sie nie zdziwił jakby Mystek się nim zaopiekował
a ja bym się ucieszył
Mystek, nie ma co marudzić, bo prawdopodobnie tak pewnego auta nie znajdziesz przez długi czas
| Uwaga! |
|---|
|
Forum wzbogacone o nową funkcjonalność! Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie: Klubowicze i ich auta Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość. Schizo |
krzychu0212 napisał(a):Wcale bym sie nie zdziwił jakby Mystek się nim zaopiekował

ozzy89 napisał(a):szkoda, że jedno z moich ulubionych Malibu idzie na sprzedażmam nadzieję, że kupi je któryś z Coltmaniaków
woody napisał(a):ozzy89 napisał(a):szkoda, że jedno z moich ulubionych Malibu idzie na sprzedażmam nadzieję, że kupi je któryś z Coltmaniaków
dzięki miło mi to słyszeć że Colt podoba się nie tylko mnie
szkoda się z nim rozstawać, ale niestety muszę
Mystek na kupnie Colta?;o jak tak to zapraszam sprzedam/sprzedam-colta-ca0-1-6-lpg-t91020.html

mystek napisał(a):mnie tam aktualnie bez różnicy czy LPG, czy benzyna, ważne, żeby korka nie było widać... Cena może nie spora, ale dla mnie aktualnie za duża. 5500, pewnie z 500 do odjęcia standardowo, to i tak dużo
na razie odpadam
ale jakbym tylko miał, to bym brał

Tovija napisał(a):Nie ma tego złego... grunt że kupiła je osoba z rodziny, więc będziesz wiedział co się dzieje z Colcikiem

Super, to tak jak by odeszła od Ciebie żona, ale do kuzyna, więc spoko bo wiesz co u niej się dzieje

Tovija napisał(a):to chyba o wiele lepiej niż oddać jakiemuś gówniarzowi co go zajedzie w 2 miesiące. Żona a kawałek blachy na kółkach to jednak 2 inne sprawy - bynajmniej dla mnie

Tovija napisał(a):Ale mi chodziło o to, że woodyeamu się zrobiło przykro, chciałem go pocieszyć, że Colt się bedzie miał pewnie dobrze w rękach kuzyna szwagra i że będzie widział co się z autkiem dzieje. Tak oddałby komuś obcemu - jakiemuś świrowi i zrobiło by mu się 2 razy bardziej przyrko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość