Uwaga!

Forum wzbogacone o nową funkcjonalność!
Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie:
Klubowicze i ich auta

Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość.

Schizo

woody---> Colt CA0 1,6 95'

Auta, które zostały sprzedane, zezłomowane.

Re: woody---> Colt CA0 1,6 95'

Postprzez ozzy89 » niedziela, 15 sty 2012, 14:51

krzychu0212 napisał(a):Wcale bym sie nie zdziwił jakby Mystek się nim zaopiekował ;)

a ja bym się ucieszył :D bo sam bym miał chrapkę na niego, gdybym nie miał prawie identycznego :P

Mystek, nie ma co marudzić, bo prawdopodobnie tak pewnego auta nie znajdziesz przez długi czas :P
Obrazek
ozzy89
Klubowicz
Klubowicz

Auto: CA4A Malibu

Postprzez woody » niedziela, 15 sty 2012, 14:52

ozzy89 napisał(a):szkoda, że jedno z moich ulubionych Malibu idzie na sprzedaż ;) mam nadzieję, że kupi je któryś z Coltmaniaków :hyhy:

dzięki miło mi to słyszeć że Colt podoba się nie tylko mnie
szkoda się z nim rozstawać, ale niestety muszę :(

Mystek na kupnie Colta?;o jak tak to zapraszam sprzedam/sprzedam-colta-ca0-1-6-lpg-t91020.html
Obrazek
woody
Prawdziwy COLTMANIAK

Postprzez ozzy89 » niedziela, 15 sty 2012, 15:02

woody napisał(a):
ozzy89 napisał(a):szkoda, że jedno z moich ulubionych Malibu idzie na sprzedaż ;) mam nadzieję, że kupi je któryś z Coltmaniaków :hyhy:

dzięki miło mi to słyszeć że Colt podoba się nie tylko mnie
szkoda się z nim rozstawać, ale niestety muszę :(

Mystek na kupnie Colta?;o jak tak to zapraszam sprzedam/sprzedam-colta-ca0-1-6-lpg-t91020.html

aj, nie zauważyłem, że ma gaz :P więc bym swojego na niego nie zamienił, poza tym progres musi być :P ale co kto lubi i potrzebuje ;) pod względem ekonomii na pewno będzie ogromny plus, jeśli komuś na tym zależy :)
Obrazek
ozzy89
Klubowicz
Klubowicz

Auto: CA4A Malibu

Postprzez mystek » niedziela, 15 sty 2012, 15:07

mnie tam aktualnie bez różnicy czy LPG, czy benzyna, ważne, żeby korka nie było widać :P... Cena może nie spora, ale dla mnie aktualnie za duża. 5500, pewnie z 500 do odjęcia standardowo, to i tak dużo :P na razie odpadam :) ale jakbym tylko miał, to bym brał
Mitsubishi Colt CJ4A 01.2010 - 01.2012 R.I.P.

Mitsubishi Mirage Turbo 02.2012 - ...
mystek
Klubowicz CJx
Klubowicz CJx

Postprzez woody » niedziela, 15 sty 2012, 15:16

mystek napisał(a):mnie tam aktualnie bez różnicy czy LPG, czy benzyna, ważne, żeby korka nie było widać :P... Cena może nie spora, ale dla mnie aktualnie za duża. 5500, pewnie z 500 do odjęcia standardowo, to i tak dużo :P na razie odpadam :) ale jakbym tylko miał, to bym brał

przy dzisiejszej cenie benzyny LPG to +, każdy szuka oszczędności
cena nie wydaje mi się za duża, póki co auto wystawione na forum
jak nie będzie chętnych to wleci na alledrogo
Obrazek
woody
Prawdziwy COLTMANIAK

Postprzez mystek » niedziela, 15 sty 2012, 15:20

Generalnie jakbym nie miał aparatu wziętego w raty, to może bym pomyślał o jakimś kredycie na rok, bo wygląda, że auto jest na zasadzie - kupujesz, przerejestrowujesz i jeździsz, dlatego szkoda, że już tearz chcesz go sprzedać, a nie np w kwietniu, czy maju, bo wtedy budżet już powinienem mieć. Generalnie będę śledził temat sprzedaży auta i pewnie też nas poinformujesz o tym na forum, jak się sprzeda, ale póki co mogę życzyć tylko powodzenia w sprzedaży i żeby znalazło dobrego adresata :)
Mitsubishi Colt CJ4A 01.2010 - 01.2012 R.I.P.

Mitsubishi Mirage Turbo 02.2012 - ...
mystek
Klubowicz CJx
Klubowicz CJx

Postprzez woody » sobota, 4 lut 2012, 20:03

Auto sprzedane, kupił je kuzyn mojego szwagra. Aż łezka w oku mi się zakręciła jak odjeżdżał nim przyszły właściciel :( Było to moje pierwsze auto więc sentyment pozostanie do końca życia. Być może jeszcze kiedyś wrócę do tego modelu bo do tej marki to na 100%
Obrazek
woody
Prawdziwy COLTMANIAK

Postprzez Tovija » niedziela, 5 lut 2012, 08:04

Nie ma tego złego... grunt że kupiła je osoba z rodziny, więc będziesz wiedział co się dzieje z Colcikiem :)
"ciszoj budiesz - dalszoj zajdiesz"
Obrazek
Tovija
Moderator
Moderator

Postprzez superspeedo » niedziela, 5 lut 2012, 08:27

Tovija napisał(a):Nie ma tego złego... grunt że kupiła je osoba z rodziny, więc będziesz wiedział co się dzieje z Colcikiem :)

Super, to tak jak by odeszła od Ciebie żona, ale do kuzyna, więc spoko bo wiesz co u niej się dzieje :hyhy:

Zadzwonił we Wrześniu gość, który kupił ode mnie Piaggio X8, a był to już 3ci telefon, że fajnie się jeździ i wszystko w porządku, tylko ostatnio olej wymienił, to mu musiałem powiedzieć, że historia tego motoru zakończyła się w dniu sprzedaży i nie chce, żeby mnie informował o każdej czynności przy nim zrobionej. Jak bym go tak kochał, to bym się z nim nie rozstał, a jak ktoś pisze, że łza się kręciła w oku jak odjeżdżał, to rozumiem to tylko jak sprzedawał pojazd z przymusu, sytuacji, a nie chęci wymiany na kolejną zachciankę :-)

Po sprzedaży biedny, odjechał, pa kochany, a na forum kolejnego samochodu - ależ się kurde namęczyłem 2 miesiące, żeby go sprzedać :-)

Więc kupuj auto, które teraz jest w Twojej czaszce na TOP-ie i ciesz się nim, chyba, że będzie się sypał jak zabytki w Krakowie to powspominasz Japońską motoryzację :)
superspeedo
Klubowicz CJx
Klubowicz CJx

Postprzez Tovija » niedziela, 5 lut 2012, 09:01

Super, to tak jak by odeszła od Ciebie żona, ale do kuzyna, więc spoko bo wiesz co u niej się dzieje

nigdy bym w ten sposób nie pomyślał... pozatym auto same od Ciebie nie odejdzie, tylko woody sam się go pozbył... przynajmniej będzie wiedział jak autko się będzie sprawować, to chyba o wiele lepiej niż oddać jakiemuś gówniarzowi co go zajedzie w 2 miesiące. Żona a kawałek blachy na kółkach to jednak 2 inne sprawy - bynajmniej dla mnie ;)
Obrazek
Tovija
Moderator
Moderator

Postprzez superspeedo » niedziela, 5 lut 2012, 09:16

Tovija napisał(a):to chyba o wiele lepiej niż oddać jakiemuś gówniarzowi co go zajedzie w 2 miesiące. Żona a kawałek blachy na kółkach to jednak 2 inne sprawy - bynajmniej dla mnie ;)

eeee a niech sobie zajedzie, jak by ten gówniarz się do Ciebie zgłosił z cieplutkimi 10 000zł i powiedział, że chce kupić Twojego Colta na zajechanie to jeszcze byś buta na błotnik założył, takie to uczucia :hyhy:

Chyba, że jestem nie normalny i np. byś wolał sprzedać pasjonatowi za 8700zł ale żyć w świadomości jak mu to dobrze :-)
superspeedo
Klubowicz CJx
Klubowicz CJx

Postprzez Tovija » niedziela, 5 lut 2012, 09:21

Ale mi chodziło o to, że woodyeamu się zrobiło przykro, chciałem go pocieszyć, że Colt się bedzie miał pewnie dobrze w rękach kuzyna szwagra i że będzie widział co się z autkiem dzieje. Tak oddałby komuś obcemu - jakiemuś świrowi i zrobiło by mu się 2 razy bardziej przyrko ;d
Obrazek
Tovija
Moderator
Moderator

Postprzez superspeedo » niedziela, 5 lut 2012, 11:52

Tovija napisał(a):Ale mi chodziło o to, że woodyeamu się zrobiło przykro, chciałem go pocieszyć, że Colt się bedzie miał pewnie dobrze w rękach kuzyna szwagra i że będzie widział co się z autkiem dzieje. Tak oddałby komuś obcemu - jakiemuś świrowi i zrobiło by mu się 2 razy bardziej przyrko ;d

eeee jakoś by się z tego wylizał, po amerykancku terapia u psychoanalityka i dał by radę :hyhy:
superspeedo
Klubowicz CJx
Klubowicz CJx

Postprzez Kleju » niedziela, 5 lut 2012, 12:11

A ja bym sprzedał auto, każdemu kto da więcej :D I może nim nawet pole orać.

Żadnych sentymentów :hyhy:
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Kleju
Administrator
Administrator

Auto: 4G92 Mivec

Postprzez woody » niedziela, 5 lut 2012, 12:38

Panowie po co ta dyskusja? pisałem, że mam sentyment do Colta bo to moje pierwsze auto.
Chodzi o to że nigdy to auto mnie nie zawiodło i wiążę z nim tylko pozytywne wspomnienia :)
Nie leje teraz łez po nim i nie myślę o nim non stop.

Mateusz(obecny właściciel) może z nim robić co chce i mnie to zbytnio nie rusza kropka.
Obrazek
woody
Prawdziwy COLTMANIAK

Postprzez Kleju » niedziela, 5 lut 2012, 12:42

I tą trafną peuntą, przenoszę do Archiwum KLUBOWEGO ;)
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Kleju
Administrator
Administrator

Auto: 4G92 Mivec

Postprzez Tovija » niedziela, 5 lut 2012, 14:34

Potwory nie ludzie.... potwory ! Bezduszne potwory !
:lol:
Obrazek
Tovija
Moderator
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum aut