Uwaga!

Forum wzbogacone o nową funkcjonalność!
Dodaj krótki opis i link do swojego tematu na tej podstronie:
Klubowicze i ich auta

Na forum cały czas trwają prace techniczne. Prosimy o cierpliwość.

Schizo

Colt Cj0 98 rok 1.3 12v AT

Auta, które zostały sprzedane, zezłomowane.

Colt Cj0 98 rok 1.3 12v AT

Postprzez Nody2000 » wtorek, 29 gru 2009, 21:50

witam niestety i stalo sie ;/ jestem zmusozny sprzedac colta lecz o miskach ani sni mi sie zapomniec :lol: poprostu jestem w trakcie poszukiwania eclipsa 2g wiec juz powoli musze sie rozstac z coltem :cry: a wiec do rzeczy :

MItsubishi Colt 1998 r 1.3 12v AT

wyposazenie :

wspomaganie kierownicy
el i podgrzewane lusterka
el szyby
el szyberdach
4 poduszki
radio CD
welurowa tapicerka
centralny zamek

samochod jest w stanie bardzo dobrym, skrzynia dziala bez zarzutu zmienia biegi plynnie i na kazde zyczenie kierowcy :)
wymienione wszystkie plyny, paski, rozrzad i jakies niecale 1000 km temu klocki wraz z przetoczeniem tarcz

no teraz minus
ma dzien dzisiejszy nie dziala szyba kierowcy poniewaz pekla linka mechanizmu opuszczania szyb i nie moge jej narazie nigdzie dostac jesli tego nie zrobie oczywiscie opuszcze cene przyszlemu wlascicielowi z powodu tego niedogodnienia .

w razie wszelkich pytan prosze pisac lub dzwonic udziele wszelkich odpowiedzi a takze wysle kazde zdjecie jakie zarzyczy sobie potencjalny nabywca samochodu

GG ; 4756467
Tel : 79223779

zalaczam zdjecie z tego roku z lata choc w samochodzie nie zmienilo sie nic co moglo by negatywnie wplynac na jego wyglad, na chwile obecna nie posiadam zdjec lecz chetnie wysle ;)

Obrazek.

Cena jak dla Coltmaniaka 7500 zl

Tutaj link do aukcji :

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11051361
Ostatnio edytowano wtorek, 29 gru 2009, 21:52 przez Nody2000, łącznie edytowano 1 raz
teraz Eclipse 2G ;)
Sprzedany ;/
Nody2000
Sprzedał Colta...
Sprzedał Colta...

Postprzez Nody2000 » sobota, 9 sty 2010, 19:34

SPRZEDANY ;/

Poszedl do Olsztyna :)
teraz Eclipse 2G ;)
Sprzedany ;/
Nody2000
Sprzedał Colta...